Arama sonuçları: *

1. catsped

Beyler şu 4 bitkiden birini seçer misiniz ?

Bence 2. olan daha güzel.
  2. catsped

Boşta 95 derece ryzen7 7700x

Stok soğutucu böyle işlemciler için yeterli değil ancak boşta 95 derece bana mantıksız geldi bir sorun illa ki var
  3. catsped

Kingston Renegade 2 TB SSD 5,500₺

İkisi de neredeyse birebir aynı ürün dostum bilmiyorsan "ALMAYIN" diye muhalif olmanın mantığı nedir tam olarak? İsimleri farklı özellikleriyse birbirlerine çok yakın. https://www.epey.com/depolama/karsilastir/729840-956275/kingston-kc3000-skc3000s-1024g_kingston-renegade/
  4. catsped

Hangi satıcıdan? Kaç liraya?
  5. catsped

🔥İndirim Crucial 2TB T700 3DNAND 12400MB/11800MB PCIe Gen5 Soğutuculu NVMe M.2 SSD9588TL

Doğru evet ama yine de 5 binlik bir fark mantıklı değil
  6. catsped

Şu an için tüm sitelerde en düşük fiyat. https://www.itopya.com/kingston-renegade-2tb-pcie-40-nvme-m2-ssd-7300mb-okuma-7000mb-yazma_u26867
  7. catsped

🔥İndirim Crucial 2TB T700 3DNAND 12400MB/11800MB PCIe Gen5 Soğutuculu NVMe M.2 SSD9588TL

Bence gereksiz pahalı bir ürün bunun yerine aynı paraya 2 tane Renegade 2 TB alırım üstüne sandwich tipi soğutma alırım
  8. catsped

Yardım Temudan tek seferde 6 ürün sipariş verebilir miyim ?

Yok fix yok sadece belirli ürünlerde oluyor geçen bir arkadaş link paylaşmıştı bunda oluyor diye Evet evet
  9. catsped

Yardım Temudan tek seferde 6 ürün sipariş verebilir miyim ?

Telefonuna Temu uygulamasını indirip arama kısmına wincredit yazıp o şekilde satın al bence bunları. 1000₺ kredi veriliyordu sanırım.
  10. catsped

1800 TL Kulaklık Önerisi

Yok kanka alabilirsin ama kablosu aşırı ince dikkat et en ufak bi aşınmada çekiştirmede elinde kalır uğraştırır seni YouTube'dan da mikrofon testlerini izle
  11. catsped

1800 TL Kulaklık Önerisi

Tüh ya stoğu bitmiş bunun sürekli stoğu bitip yenileniyor bilmiyorum ne zaman yenileneceğini maalesef ama 4 yıl kullandığımı şöyle kanıtlayayım
  12. catsped

1800 TL Kulaklık Önerisi

Yok soğumana gerek yok milletin lafına güvenme 4 yıl kullandım eskittim başka kulaklığa geçtim alabilirsin pişman olmazsın kötü diyenler doğru dürüst 1 tane kulaklık öneremezler bu bütçede
  13. catsped

1800 TL Kulaklık Önerisi

Şu an marka ürünler arasında Razer Blackshark var Itopya'da ama mikrofon ve kablo kalitesini beğeneceğini düşünmüyorum bu yüzden daha çok fiyat performans ürünlerine yönelebilirsin. Havit ürünleri çok popüler şu sıralar ama millet aldığına pişman oluyor ses kalitesi yüzünden. O yüzden Gamepower...
  14. catsped

4070 super alınır mı? ?

Alma. 5000 serisinin normal fiyatlara düşmesini bekle veya AMD'nin yeni çıkarttığı kartları incele
  15. catsped

🔥İndirim Corsair Vengance 3200 Mhz CL16 8 GB RAM 475 TL

Bedavaysa dağıtsana bizim foruma birer tane kanka sana zahmet
  16. catsped

Yardım Sahibinden Garantili/Faturalı RTX 4060 alınır mı?

12 bin liraya ikinci el 4060 ne alaka o ekran kartının normal fiyatı o zaten b850 bak
  17. catsped

600-700 arası otomobil önerisi

Masrafı da az parçası da ucuz ülkede arabaların vergilendirme sistemi motor gücünden geçiyor boşuna mı sokaklar Egea dolu :D
  18. catsped

Yazın çalışıp Telefon mu PC mi almalıyım

Telefonunu kullanamayacak kadar kötü hale gelmediği sürece değiştirmene gerek yok bilgisayar al diğer yıla da telefon alırsın
  19. catsped

600-700 arası otomobil önerisi

O bütçeye temiz Corolla bulabilirsen almaya çalış bulamazsan Egea al geç masrafı en az araç Egea
  20. catsped

Amiral gemisi YD telefon alınır mı? Riskler? Önlemler? Kullanan?

Alınır çünkü fiyat farkı çok fazla ama kullanım süresi 8 ay onu göze alacaksan düşün
Top Bottom