Arama sonuçları: *

1. shankar1

Değişime gönderilen monitör iade edildi

Tamam para iadesi yapacaklar işte değişim mudaili olmadığı için yenisini al beklemeden paran gelir 1760676283 İade derken aynı ürünü sana geri gönderdiler ise tüketici mahkemesine başvurarak alırsın
  2. shankar1

Yardım yardım yardım

Yok kardeşim işlemcin çok bir şey katmaz ekran kartın önemli vram bile 10gb istemişti tavsiye edilen sistem bilgilerinde şuan durumu ne bilmiyorum ilk lansmanında öyleydi
  3. shankar1

Yardım yardım yardım

Bt6 gibi oyunlara yetmez tabi ekran kartın sorun İşlemcini değiştirmen büyük fark oluşturmaz Ama daha iyi olurmu evet 5600 felan 2 elden alabilirsin
  4. shankar1

110K PC Bakar mısınız nasıl

Grafiker isen 9950x yeterli x3d modeline gerek yok ki 5080 yapsan yine daha mantıklı olur...
  5. shankar1

Excalibur G870 Ram Sorunu

Sıcaklıklar ramden değildir öyle aham saham farki olmaz cihaz tv bilmiyorum Ya Casper bios kısıtlı bazıları modluyor tüm ayarları açmak için oda tehlikeli yani
  6. shankar1

Servis ona ücret ister kesin Aslında sende yapabilirsin 64 gb yukselt çok daha mantıklı olur Seri numarasından çipini ogrenip bitane daha 32 alıp tak
  7. shankar1

Yerinde olsam 9800x3d B850 Ram sana daha uygun buluruz O sıvı soğutma güzel ama daha ucuza iyileri var frezer 3 pro beyaz olan şuan çok uygun fiyata satılıyor Ssd dramli güzel bir ssd Psu güzel
  8. shankar1

5200 mghz 1:2 de çalışıyor Casper biosuna Hakim değilim ama bios ile 1:1 çekilebilir Tek slot olması kötü olmuş
  9. shankar1

Xiaomi Telefonu Win Pcye Bağlama

Bi ara xioami kendi driverini bile istiyordu dosya aktarımı için sonradan neyseki vazgeçtiler :D
  10. shankar1

Hepsi uyumlu evet güzel fakat 9950x3d alma nedeni nedir profesyonel amaç mı Çünkü 9800x3d daha makul bir islemcidir
  11. shankar1

Eski sürümleri öyle miui 12 altında yapılır muhtemelen arkadaşın 13 ve üstünde onlarda korumaya alıyor eğer usb hata ayıklama açmazsan dosyayi cekmeye çalıştığın zaman aygıt durduruldu yafa bağlanti koptu (gibi)diye hata ekranı çıkıyor sürüm ile alakalı doğru eskiden gerekmiyordu bildirime...
  12. shankar1

Zaten belirtmişim ben kablon destekliyor ise (data kablosu lazım) Usb hata ayıklama açmak zorundasın seve seve açacaksın içinden dosya almak istiyorsan inatlaşmaya gerek yok konu çözüldü
  13. shankar1

Ne demek kardeşim saatlerce uğraşma foruma yaz her türlü yardım eden çıkar
  14. shankar1

Ayarlar/ hakkında/Miui sürümü yazan yere arka arkaya basın zaten ekranda artık geliştiricisiniz yazar Sonra yukarda arama yerine usb hata yazınca çıkar aç onu artık pc telefonunu bir usb gibi görmeye başlar Bildirimde dosya aktarımı tıklamayı unutma
  15. shankar1

O bildirme tıklaması için usb hata ayıklama yapmak zorunda alakasi çok
  16. shankar1

Geliştirici seçeneğini açıyorsun Usb hata ayıklama Bitti pc takınca (kablon destekliyor ise) Direk usb takmış gibi pc atarsın
  17. shankar1

Yeni pc aldım sinyal gelmiyor.

Güç kontrol et birde bios ekranı açılıyor mu Yeni aldığın için kargoda felan sallanma durumuda olabilir Bütün pinlerini oturt özellikle ram sök tak
  18. shankar1

MSI MAG GLS 80 Plus Gold PSU’lar, Sistem Toplayanlar İçin Mükemmel Seçim!

Ai çok güzel bir psu gerçekten tam bir a+ Fakat gls (gold) modelleriniz fiyatının hakkını vermiyor
  19. shankar1

Rtx5070+r5 9600x değer mi?

Yok ikilide sorun yok ama 5070 sistem 60k fazla 9070xt ortalama o fiyatalara zaten
Geri