Arama sonuçları: *

1. A

CS money hesabım askıya alındı

Hocam 50 dolar bakiye yükledim ancak hesabım askıya alındı. Hesabı aktif etmek için istedikleri bilgilerde ayrı rahatsız edici. Aşağıda verdiğim görseldeki bilgileri istiyorlar. Bir sorun olur mu?
  2. A

Yardım ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 anakarta 5070 takılır mı?

Hepinize teşekkür ederim kafamdaki soru işaretini kaldırınız iyi forumlar. 1741801431 normalde önerileni alacaktım ancak param hazır olmadan ürüne zam geldiği için bütçemi aştı mecburen kısmak zorunda kaldım.
  3. A

Yardım ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 anakarta 5070 takılır mı?

Yeni bir bilgisayar aldım ancak bütçemi zorladığı için anakartı düşürdüm. Yukarıda belirttiğim anakartı taktım ancak ekran kartım 5070. Herhangi bir sorun cıkarır mı? Ürün linki:https://www.gamegaraj.com/urun/fuze-7a-rtx-5070/
  4. A

Çözüldü✓ AOC 25G3ZM alınır mı?

27 inç fazla büyük benim için.En iyisi bunu almak teşekkür ederim.
  5. A

Çözüldü✓ AOC 25G3ZM alınır mı?

Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi bu monitörü almayı düşünüyorum.Ancak amd freesync falan filan bişeyler yazıyo pek kafam basmadığı için size sormak istedim.Nvidia ekran kartlı sistemde herhangi bir sorun cıkartır mı? ürün...
  6. A

AIGO sıvı soğutma nasıldır?

Anladım hocam.O zaman yukarıda arkadaşın belirttiği Thermalright markalı soğutucuyu alıp kendim monte ederim teşekkür ederim.
  7. A

Aslında ilk başta kule tipi soğutucuda bulunmuyordu.Arayıp durumu izah ettiğimde ekstra seçenek olarak 3 çeşit kule tipi soğutucu geldi.Cooler Masterin soğutucusu yetersiz kalır mı ki?
  8. A

1741704766 Seçenek olarak sunmuyorlar.
  9. A

hocam kule tipi soğutucuda var.Cooler master Hyper h411 nano 92mm ve sıvı soğutudan 800tl daha ucuz sence hangisini almalıyım?
  10. A

Öncelikle selamlar gamegaraj üzerinden hazır sistem alacağım işlemci r5 7500f.Stok fanı yetersiz kaldığı söylendiği için soğutma eklemek istiyorum ancak bütçemi aşmayan tek marka AIGO adlı markanın sıvı soğutucusu. Bu markayı daha önce duymadığım için biraz soğuk bakıyorum.Yardımcı olursanız...
  11. A

Güvenilir önere bileceğiniz psu ?

Kanka sisteme öyle kafana göre psu koyma kaç watt tüketeceğine bak öyle karar verip al.
  12. A

İpadimi bu laptop ile takas etsem kâr eder miyim

Bilgisayarın tam modelini yazar mısın?
  13. A

RTX 4070 super sistem tavsiyesi

https://www.gamegaraj.com/urun/fuze-7a-rtx-5070/ Bu sistem nasıl?
  14. A

İ5 3470 sisteme yükseltme

Hocam çoğunluğun dediği gibi satmanızı tavsiye ederim.Satıp üstüne ekleyiğ makul fiyata APU sistem alabilirsiniz tabi bu benim kendi düşüncem
  15. A

Valla o kadar çıkamam 50-55k ancak cıkabildim
  16. A

Aslında dediğiniz mantıklı.9070xt içeren benim bütçeme uyan bir sistem önerebilme şansınız var mı?
  17. A

Ya aslında 9070i beklemek mantıklı da ben amd ekran kartlarına pek sıcak bakamıyorum.Belkide daha önce hiç kullanmadığım için önyargılıyımdır
  18. A

Merhaba yaklaşık 50-55bin tl bütçem var ve sadece kasa için ayırdığım bütçem bu.Ancak sitelerdeki hazır sistemlere baktığım zaman bu fiyatlara saçma sapan özellikler sunan sistemler var.Kendim toplayıp birleştiremeyeceğim için hazır sistem almak istiyorum.Ekran kartı tercihim başlıktada...
Geri