Arama sonuçları: *

1. ParsTeaning

Flat (Düz Ekran) Monitör Önerisi

Monitöre baktım gayet güzel. Şuan BenQ XL2411K ve Viewsonic XG2405 arasında kaldım. TN panel mi IPS mi en büyük tartışma.
  2. ParsTeaning

Bunuda gördüm fakat ayaklığı istediğim tarz değil.
  3. ParsTeaning

Bu monitörüde araştırdım, hoşuma gitti fakat 1ms(MPRT) olduğu için soğudum.
  4. ParsTeaning

144hz monitör almak istiyorum fakat kriterlerim pek şimdiki zamana uymuyor :D Flat ekran ve 144hz 1ms, mümkünse pivot özelliği, ayrıca en çok önemli olan BenQ gibi kare ayaklık. Diğer ayaklar mouse'um çarpıyor. Görseldeki gibi fakat BenQ kadar pahalı olmasın mümkünse :) Almak istediğim monitör...
  5. ParsTeaning

CSGO Övgü Rozeti Alma ?

Ne kadar lazım skor tablosuna gelmesi için onların ?
  6. ParsTeaning

CSGO Övgü Rozeti Alma ?

Kaç övgü sonrasında onlar geliyor oraya ?
  7. ParsTeaning

CSGO Övgü Rozeti Alma ?

CSGO'da daha önce gördüğüm araştırıp bulamadığım bir şey var. Bildiğim kadarıyla övgü ile alınan rozet var. Resimde gördüğünüz gibi. Bunları nasıl alacağımı bilmiyorum, bilen biri yardım ederse sevinirim.
  8. ParsTeaning

Twitch prime abone hatası

Bir süre bekledim (1-2 hafta) ve gizli sekmeden giriş yaptım oldu.
  9. ParsTeaning

sorun çözüldü :D
  10. ParsTeaning

birine twitch prime ile abone olmaya çalıştığımda "Bir hata oldu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." diyor. hata bu yardımcı olursanız seviinirim.
  11. ParsTeaning

Gtx 1660 = rtx 2060 ???!??

tabi o kadar rahat oynatmaz ama yinede çok isteyip bütçesi düşükse ideal bir kart
  12. ParsTeaning

YAYIN için Sistem Toplama , İki bilgisayar olmadan yayın yapılabilir mi?

tek pc de olur ama 5700 alsan (bence) daha iyi performans alırsın
  13. ParsTeaning

Benim pc gta 5 i kaldırırmı

8 gb olsa belki biraz zorlar fps artabilir ama 4 olduğu için oynatmaz diye düşünüyorum. Zaten steam gta5 mağza sayfasına bakarsan en az hangi sistem kaldırır hangi donanımlarla oynayabileceğini görebilirsin.
  14. ParsTeaning

Gtx 1660 = rtx 2060 ???!??

Bence 2060 neden dersen çünkü rtx destekleyen oyunlarda bu özelliği kullanabilceksin. ama ben rtx istemiyorum dersen 1660 tabi.
Top Bottom