Arama sonuçları: *

1. O

Amazon'dan aldığım anakartı nasıl garantiye gönderebilirim?

Nasıl ulaşcam diye sorcaktım ama öğrendim
  2. O

Amazon'dan aldığım anakartı nasıl garantiye gönderebilirim?

Gigabyte anakartımı garantiye göndereceğim teknik servisi aradım Amazon üzerinden gönderin dediler ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
  3. O

Anakart ekran kartı yandı

Aylık maaş yetmiyordu tek çare bunu aldım
  4. O

Belge dediğiniz fotoğraflarmı ?
  5. O

Zaten alev çıktığı saniye sistem kapandı direk anakart garantiye ekran kartını yarın bilgisaysrcıya götürcem bakıcak detaylı fotoğraf atsam anakartın hasarını anlarmısınız ?
  6. O

Chatgpt böyle diyo itopya zararı karşılarmı ?
  7. O

Verdi hocam normalde olmazdı 2 kere ekran kartı sebepsiz yere hata verdi ekran filan dondu
  8. O

25k zarardayım sıvı soğutma biraz daha fazla para verip alsaydım bu sefer ödeyemezdim o yüzden 2.el aldım
  9. O

Yüksek ihtimal kullanıcı hatası diycekler tahminimce ne kadar isterler tamir için ?
  10. O

Anakartı amazondan aldım nasıl garantiye gönderirim
  11. O

Neden sôylemeyeyim hocam her şey böyle oldu sıvı teması sadece sıvı soğutmanın sıvısı temas etti gözümün önünde oldu olay zaten
  12. O

Ben baktığım zaman çok iyi diyorlardı
  13. O

Sıvı soğutma itopyadan alınmış 2.elden aldım yeni sıvı soğutma garantisi var 2025 12. Ayı alınmış
  14. O

Garantiye göndersem olurmu ?
  15. O

Sıvı soğutma bu 1771716983 Araştırdığım zaman çok iyi diyorlardı 1771717042 Garantiye göndersem ne yapa bilirim
  16. O

Bitfenix cube V2 sanırım
  17. O

Hocam sıvı olayı belli oldu sıvı soğutmadan sıvı damlıyo
  18. O

O sıvı ekran kartın yanmadan sonra oldu 1771716419 Anakartın sadece fotoğraftaki yeri yanmış başka yerde yok
  19. O

Bende bilemedim 3 hafta sonra oldu yüksek ihtimal anakarttan oldu çünkü ekran kartı ve PSU önceki sistemde sorunsuz çalışıyordu en azından diğer parçalarda sorun yok 1771716243 Sıvı dökülmedi ben dökmedim veya başkası dökmedi o kesin akım korumalı priz vardı ekran kartı tam oturdu ondan kesin...
  20. O

Boşta oldu ekran kartı 35 derece filandı arkada LoL açıktı sadece işlemcide 50 derece filandı sistem hiç sıcak değildi
Geri