Arama sonuçları: *

1. cagzcan

Bilgisayar Satış Fiyatı İçin Yardım

ekipmanlar hariç 90-100bin satılabilir hocam 1769246555 Sisteminiz çok güzelmiş.
  2. cagzcan

Arkadaşlar indirimli hazır sistem arıyorum. Bütçem 50-60 bin.

Arkadaşlar hazır sistem arıyorum. Bütçem 50-60 bin tl. Tek tek toplamak istemiyorum zahmetli iş ve toplamayıda bilmiyorum. Ondan dolayı hazır sistem olması önemli. Yayın açıyorum fivem ve arc raiders oynuyorum. Bana ne önerirseniz yardımcı olursanız sevinirim
  3. cagzcan

🔥İndirim Seiko Saatlerde İndirim

Seiko otomatik alabilirsiniz gözünüz kapalı güvenin.
  4. cagzcan

10BİN TL Oyuncu Koltuk Önerileri

Hocam memnun musun eksileri neler artıları neler söyler misin ? Günde 6-7 saat işim dolasıyla bilgisayar başındayım uzun süre bozulmayacak terletmeyecek koltuk arıyorum.
  5. cagzcan

Hocam Hawk iyi marka fakat bir sürü modeli var. Model de paylaşabilir misin ?
  6. cagzcan

Bütçen 10 bin tl. Günde 6-7 saat bilgisayar başındayım. Ses yapmayan rahat olan, sağlam, terletmeyen koltuk arıyorum önerilerinize açığım.
  7. cagzcan

KTC H27T22C vs GS27QA vs Lenovo Legion R27QE

hocam çok teşekkür ederim
  8. cagzcan

hocam yaptım fakat daha ayrıntılı gerekiyor resimde atarsan sevinirim
  9. cagzcan

ben lenovo legion 280hz 1080p aldım hiç memnun değilim. Çok ghosting var. Alcaksan 2k al bence
  10. cagzcan

Villa kiralıcaz ama dolandırıcı mı

Kardeşim bende airbnbden kiraladım 2-3 gün önce bence sende öyle yap. Sahibinden.com sitesinden insanlar çok dolandırılıyolar. Ondan dolayı airbnbden kiralaman senin için çok daha iyi olur.
  11. cagzcan

SINIRSIZ STOK F/P ODAKLI RTX5070 Hazır Sistem DONANIM ARŞİVİ

Sadece bu adam doğru düzgün fp ürün yapıyor son kaç aydır. Yapmayın gözünüzü seveyim daha ne istiyorsunuz bu sistemin 30k mı olması lazım fp demeniz için. Boş yapmayın ustam.
  12. cagzcan

SINIRSIZ STOK F/P ODAKLI RTX5070 Hazır Sistem DONANIM ARŞİVİ

Bence bu fiyata mükemmel sistem. Şuan piyasada olan en iyi hazır fp sistem.
  13. cagzcan

Hyperx cloud 3 wireless alınır mı

bunun resmini atma şansınız var mı ben bulamadım birkaç kere buraya da sordum cevap alamadım
  14. cagzcan

Hyperx cloud 3 wireless alınır mı

ben hyper x cloud 2 wireless memnunum fakat mikrofon performansı düşük hyper x cloud 3 daha kötü diyolar. Bence steelseries bak corsair bak.
  15. cagzcan

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT- R5 7600 32 GB RAM Hazır sistem 49.999 TL

Sistem bence iyi fakat incehesabın yaptığı uyanıklığa bak. Şuan bu sistem 55bin tl zam gelmiş gaming gecesinde 50 ye indirecekler fiyatı uyanıklar.
  16. cagzcan

5070 alınır mı? acilll

Özelleştir gamepower al. Fark çok az bu fiyata 5070 sistem bulamazsın. Ekran kartı Inno3D olursa anca toplarsın belki
  17. cagzcan

5070 alınır mı? acilll

kaçırma alma diyene de aldırma al direkt
  18. cagzcan

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RX 9070 XT Sistem 50.999 TL

Abdullah sistem çok iyi fakat 620 olması kötü olmuş. Özelleştirince yine rakipleriyle aynı fiyata çıkıyor.
  19. cagzcan

SÖZDE İNDİRİM

Umarım düzelir arkadaşlar
  20. cagzcan

SÖZDE İNDİRİM

Cidden aylardır belki senelerdir böyle sistem çıkarıyorlar. Kendiniz toplayın arkadaşlar forumdaki arkadaşlara sorun insanlar cevaplamaya çalışıyor ilgileniyolar. Hazır sistem çok çok indirime girmedikçe almayın. 1747180550 Corona döneminde Abdullah’ın cidden ucuza hazır sistem çıkardığını...
Geri