Arama sonuçları: *

1. C

HyperX Cloud II Wireless Ses Ayarları

Hocam yaptığın ayarın resmini paylaşma şansın var mı ben de onu almayı düşünüyorum 1741529142 Arkadaşlar yardımcı olucak var mı bu konuda dolby alayım mı
  2. C

❌İndirim Bitti! LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED Kablosuz Headset - Beyaz ₺ 8.797 tl

Hocam o gün indirim olmuş olabilir belki kablosuzu var mıydı bunun onu da hatırlamıyorum
  3. C

❌İndirim Bitti! LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED Kablosuz Headset - Beyaz ₺ 8.797 tl

Hocam vatan mağazasından aldım biliyorsun ki mağazadan alındığında iade olmuyor fakat vatanda indirim olsaydı logitech de o zaman alabilirdim ikna ederdim biraz daha mağazanın inisiyatifine kalmış bir durum o yani iade edemem. Hadi onu geçtim 1 ay bekledim aldığım gün indirime girdi.
  4. C

Bugün HyperX Cloud II Wireless aldım şu indirimi görseydim kaçırmazdım bu arada direkt bunu alırdım.
  5. C

HyperX Cloud II Wireless Ses Ayarları

Arkadaşlar bugün HyperX Cloud II Wireless aldım. Ses ayarlarını nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum. Bütün önerilere açığım yardımcı olursanız sevinirim. Ne indirmem lazım nasıl ayar yapmam lazım. Laptobum Monster abra a5 3050 ti. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. C

HyperX Cloud III Nasıldır ? alınır mı?

Geçen günlerde youtube da inceleme videosunu izledim Wireless olanının ve almaktan vazgeçtim. Mikrofonun kötü olduğunu söylüyolar kullanıcı yorumlarıda kötü maalesef. Kablolu alıcaksan Hyper III öneriyolar.
  7. C

Çözüldü✓ 4K-6K Kulaklık Önerileri

Aklımda 3 adet kulaklık var. Steelseries Arctis Nova 5, Corsair HS80, Hyper Cloud II. Hangisini alsam arada kaldım veya sizin önerebilceğiniz kablosuz kulaklık varsa söyleyebilirsiniz. Yayın ve oyun için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Top Bottom