Arama sonuçları: *

1. C

Oyun Dosyalarım Karıştı

Bilgisayarımda hem ssd hem hdd mevcut. 2 adet oyunu Epic Games üzerinden hddye kurdum fakat 2 oyunda açılmadı. Boyutu az olanı kopyala yapıştır yaparak C dizinine attım fakat olmadı. Komut satırı ile yüksek boyutlu oyunu C dizinine attım fakat o da çalışmadı. Epic Games üzerinden baktığımda bu 2...
  2. C

Yeni Bilgisayar Sorunu: Görüntü Gelmiyor

Teşekkür ediyorum, pazartesi günü kendilerine ürünü göndereceğim o zaman.
  3. C

Hocam ekran kartına bağladım. 1741464862 İki parçayı da bilinir, sağlam bir mağazadan aldım, etrafımda bilgisayarı olan yok bu yüzden parçaların sağlamlığını da test edemiyorum.
  4. C

Çok teşekkür ederim ama psu kablosunu çıkartıp 15-16 kez power tuşuna bastım, olmayınca bios pilini çıkartıp taktım ama yine olmadı.
  5. C

İşlemciyi göz ile kontrol ettim yerine oturmuş gözüküyordu, herhangi bi açıklık veya yamukluk yoktu. Acaba ekran kartı çok eski olduğu için anakart algılamıyor olabilir mi?
  6. C

Arkadaşlar merhaba, bugün yeni bir sistem topladım. Asus prime b450m k2 anakart R5 5500 işlemci 16gb ddr4 gskiil ram Arc 550w psu Sistemi topladım, işlemciye 4+4 pin ile güç verdim, fanlar dönüyor fakat görüntü gelmiyor. Ekran kartım henüz yok, parçaların hepsi sıfır. -Monitörün DVI ve...
Geri