Arama sonuçları: *

1. P

Asus Laptop Led sorunu

Ne artıyor?
  2. P

Asus Laptop Led sorunu

Asus Tuf gaming F-16 Laptopun W tuşundaki led kırmızı yanıyor çok az nedenini bilen var mı.
  3. P

Asus Tuf Gaming F16 FX608JMR-RV077 Ekran Kartı sorunu

Asus Tuf Gaming F16 FX608JMR-RV077 modeli olan laptopu bugün aldım sürücüleri kurdum ekran kartını çıkarılabilir aygıt olarak görüyor laptop nasıl düzeltebilirim.
  4. P

Laptop önerisi bütçe 70 bin

Arkadaşlar 70 bin tl bütçem var fiyat performans bir gaming laptop alıcağım. Hp önermeyin Victus-16 kullanıyordum bundan önce kronik sorunları vardı laptopun.
  5. P

Hp victus şarj sorunu

Uygulamasından pil testi yaptım şarja takılı olduğu halde şarj olmuyor olarak gözüküyor. 1757874153
  6. P

Hp victus şarj sorunu

Hp victus 16 laptopum var pil %10 da takılı kalıyor dolmuyor sarjdan çektiğimde laptop kapanıyor.
  7. P

Laptop Fanından ses geliyor

Arkadaki tıp tıp sesleri de fandan geliyor normal mi 1743341578 Fanlar maxda çalışırken böyle ses gelmiyor birşeye falan mı takılıyor sebebini bilen yok mu?
  8. P

Laptop Fanından ses geliyor

1 ay önce hp victus-16 laptop aldım fan yüksek çalışınca ses gelmiyor fakat fanın hızı biraz düşünce tıp tıp ses geliyor. 1743157533 Fan sesini kaydettim buraya nasıl yükleyebilirim?
  9. P

Steam İlkbahar İndirimleri Oyun Önerisi ?

Resident evil 4
  10. P

Çözüldü✓ Laptop %100 Cpu kullanıyor

Bilgisayarı yeniden başlatayım dedim ekranda takılı kaldı.Bi 5 dakika sonra açıldı her şey kasıyor.Arka planda Nvidia uygulamasını açmış kendi kendine. 1741513073 Wifi yeri de gitmiş ağa bağlanamıyorum.
  11. P

Programı indirdim daha önce test yapmadım nasıl yapacağım.
  12. P

Kapattım yine aynı laptop en ufak şeyde kasma yapıyor. 1741471999 Kasma sorunu var çok fazla cpu'yla alakalı olduğunu düşünmüştüm boştayken kasıyor.
  13. P

Tarattım virüs yok zaten steam dışı bir şey indirmeden.
  14. P

Bildirimleri kapatıp denedim olmadı.Laptop kasıyor ve açılırken yavaş açılıyor.
  15. P

Yeni laptop aldım 3 gündür iyiydi fakat bugün kasmaya başladı cpu kullanımına baktım ilk açtığımda %100 gözüküyor.
Geri