Arama sonuçları: *

1. W

Cs2 ekran çözünürlüğü problemi

3-5 GÜNDÜR DEVAM EDEN BİR PROBLEMLE KARŞILAŞIYORUM. 4:3 1024X768 ÇÖZÜNÜRLÜKTE CS2 OYNUYORUM ÇÖZÜNÜRLÜĞÜM TAM EKRAN ŞEKLİNDEDİR SİYAH BAR YOKTU FAKAT DAHA SONRA SİYAH BARLI OYUN AÇILMAYA BAŞLADI SADECE SAĞ VE SOL OLMAMAKLA BERABER ÜST VE ALT KISIMDA SİYAH BAR ŞEKLİNDE AÇILIYOR YANİ OYUNU ORTADA...
  2. W

Çözüldü✓ Monster (Mavi Ekran hatası)

tamam hocam teşekkürler o zaman ilgilendiğiniz için sağ olun
  3. W

Hocam buyurun böyle
  4. W

Olay sekmesi umarım doğru yerdeyimdir şu tarz şeyler çıkıyor acaba kodu tekrar mı yazsam bugün intel driver asisstandan bir güncelleme yaptıydım. Ama bir kaç gündür bu ünlem işareti var belki de hafta olmuştur tam bilemiyorum
  5. W

@Emre Zengin Hocam tekrardan rahatsız ediyorum aygıt yöneticisini açtığımda ünlem işaretiyle karşılaştım bilgisayarda bi problemle karşılaşmadım sadece arada sırada ufak tefek saniyelik takılmalar gerçekleşiyor(yarım saatte bi kere felan denk geliyor) fareyi kullanırken fark ediyorum sadece beni...
  6. W

Geri dönüşünüz için teşekkürler dediğiniz gibi teknoloji araçları her zaman beklediğimiz gibi olmuyor kusurluya da denk gelebiliyoruz bu benim şansımdı, Bu arada fan sesi çok ama kulaklık kullanıldığında çok da önemi kalmıyor ve şu an bi problem yaşamıyorum çözüm yolu ise işe yaradı. Soğutucu...
  7. W

tek yaptıkları şey format atıp yollamak birde temizleme.
  8. W

Ufacık bi yanlış anlaşılma oldu sonradan fark ettim geç olmadan beğeniyi attım, Korsan oyuna bakış açısı çok farklı biliyorsun her şeyi korsan oyuna bağlamayı seven bir kitle var (haklı/haksız) ki bi de beni anlamadan okumadan kitabın ortasından konuşanlar da oluyor oysa okusalar belki de...
  9. W

tamamdır hocam fark ettim yeniden başlattım
  10. W

Canım arkadaşım orjinal oyunlarım var zaten neyi anlamıyorsun temiz kurulumdan sonra da devam etti lütfen hatta ilk geldiğinde arada sırada çok nadir de olsa bir webte gezinirken bile mavi ekran yediğim oldu şu an emre beyin yöntemi işe yaradı zaten cmd ile yazdırdığı kod :) 1742844407 Şimdi...
  11. W

https://s6.dosya.tc/server22/mndz85/minidump.rar.html buyurun hocam
  12. W

hocam büyük ihtimalle bir çok kez aynı isimlerde yükleme yaptığımdan dolayı spam olarak algılamış olabilir inceleme istiyor anlam veremedim başka bir upload sitesinden yollayacağım uygun mudur
  13. W

İki adet mavi ekran aldım birincisi nvidia ayarlarını uyguladıktan sonra oyuna girdiğim de, ikincisi forumda dolaşırken size yanıt verirken buyurun link : https://drive.google.com/file/d/1UQ0F4dUOjeuMRvE-P5mL7lZ9lyULHCtI/view
  14. W

Emre hocam bi sıkıntı yok ama dün bi kere mavi ekran aldım ama bunun sebebi büyük ihtimalle nvidia uygulamasından kaynaklı uygulamaya giriş yaptım oyun ayarlarımı iyileştirsin diye biliyorsunuz nvidia kendine özel ayar çekiyor performansı da arttırıyor (oyunlarımı optimize ettim) bunu...
  15. W

Teşekkür ederim Emre Hocam, Şimdi 2-3 gün farklı farklı oyunları deneyeceğim umuyorum ki bir sorunla karşılaşmayalım ama umutluyum yani :) Sorunlu veya sorunsuz her türlü geri dönüş yapacağım tekrardan teşekkür ederim.
  16. W

Emre hocam şaşırdım doğrusu çok vaktim yoktu tek bir oyunda deneyebildim o da girer girmez mavi ekran aldığım oyundu sıkıntısız oynadım 1 saat aştı artık oyun kapanmadı mavi ekran vermedi ilk defa bi oyundan kendim çıkış yaptım :D Tabii biraz daha test edeceğim farklı oyunları da deneyeceğim...
  17. W

Emre hocam dediklerini yaptım bi iki oyunu denedim bi tanesi sadece kapandı max 5 dakika oynayabildim mavi ekran vermedi diğerinde ise mavi ekran verdi girer girmez. minidump dosyasını paylaşıyorum https://drive.google.com/file/d/1EuwsomVOfbHZv076o7Gt_clSNU1qTF2N/view
  18. W

emre hocam şimdi devre dışı bırakabildim sanırım uzun bi işlem gibi gözüküyor bu işlem bittikten sonra döneceğim tekrardan ilginiz için teşekkürler.
  19. W

kapat kısmı yok ben bu anahtara ulaşabilir miyim gerek var mı ulaşırsam güvenli modda çalıştırabilir miyim
  20. W

evet tam olarak anlamıyorum ama varmış galiba o kodu girmeden güvenli modda başlatamıyorum en son kendiliğinde ekran kapanıyor bende tuşla resetleyip açıyorum leptopu
Geri