Arama sonuçları: *

1. A

Ramleri 2133den 3200e çekince aç kapa sorunu

anakart desteklediği halde çalıştırmadığını onlarada anlatacağım uzatmaya çalışırlarsa kasamı götürürüm genede diretirler ise hepsini satıp bir daha gskill almamak üzere yoluma devam ederim gibi geliyor 1741494095 ama saçma geliyor yani anakart desteklemesine ve başka marka ramlerde çalışmasına...
  2. A

14 gün muhabbeti vs ordada çalışmıyor muydu bir şekilde ayarlamaları gerek o zaman yani normalde problemsiz oynadığım oyunlar çöküyor şuanda o ramler yüzünden ramleri çıkartıp eskileri taktığımda hiçbir problem olmuyor ama ilginçtir
  3. A

evet denedim sonrasında olmayınca eskilere geri geçtim yarın götürüp soracağım neden kaynaklanabileceğini denemediğim şey kalmadı çünkü
  4. A

zaten denedim fakat olmadı malesef ilginçtir eski ramlerim 3200 ve ayarlar açıkken problem ypamıyor ama yenileri sıkıntı çıkartıyor nedense
  5. A

2x16 olacak şekilde 2 kit aldım ikisininde dram markası farklı biri samsung biri hynix olacak şekilde samsung olan 2025 üretim diğeri 2024 üretimi olarak gözüküyor üstündeki etikette şuanda kullandıklarımda öyle fakat bir problem yok biri hyperx biri corsair olacak şekilde ilginç geldi o...
  6. A

Sistemimde geçenlerde ram yetmemesi sebebiyle vatandan 2x16 32gb olacak şekilde 2 adet gskill 3200mhz cl16 setinden aldım ve sistemimi 64gb ram yaptım. Fakat bios güncellememe rağmen ramler takılı iken 3200mhze çekip tpm veya sanallaştırma açtığımda bilgisayar 3 kere açılıp kapanıyor sonrasında...
Top Bottom