Arama sonuçları: *

1. L

Bu fiyata bu pc değer mi ?

Teşekkürler usta 1773681990 teşekkürler usta
  2. L

Bu fiyata bu pc değer mi ?

İşlemci: İ514400F Ekran Kartı: Asus 4060 Anakart: Msi Pro H610M SSD: 512 GB Soğutucu: Rampage Kule TiPi soğutucu Ram: 16 GB Fiyat 40000 TL ekran kartı hariç diğer hepsi sıfırmış. Ekran kartı mining görmediyse alınır mı ?
  3. L

Çözüldü✓ Asus tuf gaming monitör karşılaştırması

Anladım usta çok teşekkür ederim zahmet verdim iyi forumlar
  4. L

Sende daha hafif gibi usta kenarlardan çıkan ışık yoksa ben mi çok kuruyorum eve geceyım o dedıgınızı yapacagım birde sende daha siyahımsı bende biraz griye kacıyor gibi
  5. L

Usta şu an evde olmadığım için evde bu şekilde alabildim umarım olmuştur Parlaklık 65 görünüyor
  6. L

parlaklıkla hiç oynanmadı geldiği haliyle çekilmiş bir fotoğraf
  7. L

usta mümkünatı varsa eğer böyle bir görsel paylaşabilir misiniz karşılaştırma amaçlı https://resimlink.com/ORh0_
  8. L

Teşekkür ederim o7
  9. L

Yardım Monitördeki ışık sızması normal mi ?

10k bandında 2k oled baktım da yok usta
  10. L

Cevaplar için teşekkürler.
  11. L

Benle beraber bir arkadaş daha almıştı bu monitörü kendisi bende bu kadar parlaklık yok dedi ondan ötürü arada kaldım 1766687307 Dağılıyorsa sızma mı var yoksa her şey yolunda mı ?
  12. L

Cevap için teşekkürler. Bunu tam anlamıyla anlamanın bir yolu var mı ?
  13. L

3 gün önce Vatan'dan Asus Tuf Gaming VG27AQL5A IPS panel 2K monitörü mağazadan elden satın aldım. Mağazada ölü piksel testi yaptırdım fakat ışık sızması testi yaptırmadım. Eve geldim çalıştırdım ölü piksel çıkmadı ama ışık süzmesi var gibi duruyor sizce de burada ışık üzmesi var mı ? Görüntü...
  14. L

Usta merhaba bende 3 gün önce bu modeli aldım fakat ışık süzmesi olduğunu düşünüyorum sizde bu durum nasıl var mı ya da ne kadar yoğunlukta. Bendeki durum bu şekilde https://resimlink.com/ORh0_
  15. L

Güç Seçeneği Kendi Kendine Değişiyor

Hiçbir şey kullanmıyorum ama dediğiniz gibi gibi OEM'den olabilir. Dediğinizi yaptım fakat güç planı değiştirme diye bir seçenek bulamadım güç ayarlarından hızlı başlatmayı kapattım sorun düzeldi
  16. L

OEM yazılım kullanıyorum. Denesem olur mu ?
  17. L

PC'yi her açtığımda güç seçeneği otomatikmen "Yüksek Performans"a alınıyor ben "Dengeli" de kullanmak istiyorum. Bunu düzeltmek için YT ve yapay zekadan yardım aldım fakat işe yaramadı bu durumu nasıl düzeltebilirim ? İşletim Sistemi: Windows 10 Herhangi bir uygulama (MSI Center) vb. kullanmıyorum
  18. L

Kablo Bağlı Fakat Internet Yok

Herkese hayırlı akşamlar iyi forumlar. Yaklaşık 1 hafta önce ethernet kablosu bağlı olmasına rağmen kablo bağlı değil ya da ağ tanımlanıyor hatası veriyordu. YT üzerinden birkaç video izledim denedim olmadı daha sonra ağ ayarlarını sıfırladım bu hata düzeldi. Bugün tekrardan aynı hatayı aldım ağ...
  19. L

Yardım İşlemci Sıcaklığı Artışı: Sebepler ve Öneriler

Merhaba, iyi forumlar. Mafia Definitive Edition'ı hem yüksek hem de orta ayarlarda oynuyorum fakat işlemcim 80 derece ve üstlerine kadar çıkıyor. Bunun 3 nedenden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum - CPU darboğaz yapıyor olabilir bu da CPU'nun yüksek derecede kullanılmasına neden oluyor...
  20. L

Öneri RTX 4060Tİ 16GB VS 7700XT Hangisi daha mantıklı ?

Bütçe çıkarsa dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım, teşekkürler.
Geri