Arama sonuçları: *

1. R

Türk Telekom esem uygunluğu ne?

Merhaba bundan iki ay önce apartmana ve daireme fiber yapıldı kutu koyuldu daireye kablo çektiler o gün ne zaman başvuru yapabiliceğimizi sorduğumuzda Esem uygunluğuna bakılacak dediler ama 2 ay oldu hala yok ne yapmalıyım? Sadece millenicom da 1000mpbs gözüküyor bu arada
  2. R

9060xt li bu sistem alınır mı?

Merhaba ben 9060xt li bir hazır sistem ariyordum ve bu sistemi buldum https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600-gigabyte-radeon-rx-9060-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-a620-kingston-16gb-1tb-ssd/ bu sistem FP olarak nasıl? Bu fiyat bandında daha iyi hazır sistemler var mı?
  3. R

1gpbs için en iyi ev interneti

Merhaba benim evime 2-3 gün önce TT fiber kablo çekimi yaptı ftth ve 1 gpbs internete geçicem en az kopma yaşayan ve dediği hızı veren bir ev interneti istiyorum fiyat çok yüksek değilse daha iyi olur yardım edeceklere teşekkürler
  4. R

Fiber için en iyi ev interneti

Fiberde 1gpbs varmı
  5. R

Gigafiber ayrı yapılıyor mu yoksa sadece fiber yapılınca geliyor mu oda çok bilgi sahibi değilim bu konuda geliyorsa 1gpbs alırım
  6. R

Türk telekom
  7. R

Merhaba benim evime fiber geldi yakın bir zamanda ve bende fibere geçicem bu yüzden bana çok sorun yaşatmicak hızlı bir ev interneti önerir misiniz?
  8. R

30-40 K arası sistem önerisi hazır

Merhaba ben bir sistem toplamak istiyorum hazır olması lazim ve işlemcinin amd olmasi lazım valo CS gibi oyunlar oynicagim yardim edeceklere teşekkürler
  9. R

Klassegear mousepad alınır mı

https://ty.gl/4ejfnxvd7dhfz link bu bu alınır mı yoksa maks 1500e hangi mousepadi alabilirim
  10. R

VALORANT VANDAL PHANTOM OPERATÖR ÖNERİSİ

Merhaba 7k vp ile valorantta hangi vandal phantom ve operatör skinlerini almalıyım cool olması dikkat çekici olması daha iyi olur
  11. R

FPS ODAKLI SİSTEM ÖNERİSİ 55-60 BİN

Merhaba 55-60 bin arası sistem önerisi istiyorum çoğu zaman fps oyunları oynanicak hikaye olarak sadece. Rdr2 ve gow oyniyacagim monitör asusu rog strix 360 hz 0.03 MS Alıcam monitör kasa fiyatına dahil değil alınır mı monitor bide bunu soruyorum yardim edicek arkadaşlara teşekkür ederim
  12. R

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

60-65 k valorant gibi oyunlar fps oyunları çoğunlukla valorant
  13. R

10-16 BİN TL MONİTÖR ÖNERİSİ

Merhaba ben çoğunlukla valorant oynamak için sistem topliyorum ve monitor e karar veremedim monitörde en fazla 25 inç ekran en az 240 hz ve 0.5 MS yardım edeceklere teşekkürler
  14. R

VALORANT OYNAMAK İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ

Sen öner hocam? Fikir olur banada
  15. R

@Jill Valentine reis sende monitör önerilmisin 10-17 bin civarı
  16. R

Tamam hocam ekran kartını 2.el temiz bulursam 7800xt alabilirim veya sonra yükseltebiliririm
  17. R

Olabilir hocam iyi diyosan neden olmasın 😀
  18. R

Hocam çok teşekkürler bunun fps testleri varmıdır internette
  19. R

Hocam bütçe derdim yok ve 2k da olabilir dediğim gibi ama monitor hakkında bilgim yok bide monitor önerirsen güzel olur :D
Geri