Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Hp omen 17(2024)mü yoksa lenovo loq mu

Sen muhtemelen almışsındır fakat almayı düşünenler için sıcaklık değerleri yük altında 80-85 arası. Isınma problemi olmayan bi laptop
  2. S

60.000 - 65.000 TL Bütçe için Laptop Önerisi

Attığın bilgisayarı piyasadaki neredeyse bütün 4070li bilgisayarları araştırdıktan sonra dün sipariş ettim. Ölü piksel şans işi her segment ve marka bilgisayarlarda olabilecek bi durum, ışık sızması da ips panellerde normal bu da büyük bi sorun değil bence. Kronik denebilecek 2 sorunu var, 1.si...
  3. S

HP OMEN 17-DB0015NT kronik sorunu var mı?

Ben piyasadaki neredeyse bütün 4070 li laptopları araştırdım bugün attığın bilgisayarı sipariş ettim. Bahsettiğin ekran sensör sorunu intel işlemcili omen 16larda var bunda öyle bi sorun yok, 2 kronik denebilecek sorunu var. 1.si touchpad boşluklu geliyo bazı kişilere şans meselesi, 2.si de...
  4. S

HP Omen 17-DB0031NT Alınır mı?

Attığın iki bilgisayar da arkadaşın attığı bilgisayardan daha sorunlu cihazlar. Senin attığın linkte bahsedilen model Intel işlemcili omenlarda olan bi problem, bahsedilen cihazda öyle bi problem yok. Yeterince araştırma yapmadan insanları yanlış yönlendirmeyin.
Geri