Arama sonuçları: *

1. R

İnternet kopma sorunu bu sorunumu çözene ibandan 50 lira test ettikten sonra

Kral bi tik cahillik var bendede dediğin yere girmedi 192.168.1.1 e giriyo ama onda da kullanici adi sifreyi bulamadim bir turlu
  2. R

Hocam ben onu şaka babında yaptım wifiyle bağlıyım ama ethernet çekmem de imkansız gibi o yüzden başka bi çare bulmaya çalışıyorum
  3. R

Türk Telekom kullanıyorum internet birkaç saniyeliğine bağlantı kopup geliyor ağdan çıkıp tekrar bağlanıyor bu da Valorant LoL FIFA gibi oyunlarda direk beni oyundan atıyor bunun bir çözümü sebebi var mı bilen varsa hayatımı kurtarmış olur vallahi.1 hafta test etcem çözen kişiye ibanda 1...
  4. R

Yardım Fifa 25 de kol takılı kalmış gibi ama değil

Fifa 25 menude kol arkadaşlar kısmını aç kapa yapıp duruyor kendi kendine sebebi ne olabilir
  5. R

Yardım Msi mag256 driver neden böyle

Driver sadece windows 11 e mi var yoksa ben niye indiremiyorum yada indirdigim sey ne
  6. R

Mag 256 f renkler neden böyle

Ölü piksel testi nasıl yapılıyo
  7. R

Mag 256 f renkler neden böyle

Beyler ben bu montioru yeni aldım ama renkler cok kotu gozuktu gozume 180 hz den 120 doğala çektim ama hayla tam kaliteli gozukmedi hdr da nerden aciliyo driver sadece windows 11 e buldum var mi bilginiz
  8. R

Yardım Bu mouse 2. El kaça gider

Kutusu var ucundan ufak yirtik var ama garantisi olup olmadigini nerden bakabilirim kral 1741601046 6 7 ay kadar
  9. R

Yardım Bu mouse 2. El kaça gider

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-cobra-kablolu-mouse.html bu mouse 2. El kaça gider yanında da mouse pad vercem gayet temiz kullanılmis hic bi sıkıntısı yok bu arada
  10. R

Yardım Bu monitör 2. El kaça gider?

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-lc27f391fhmxuf-4ms-curved-monitor.html bu oluyo mu neden bozuk cozemedim ama
  11. R

Yardım Bu monitör 2. El kaça gider?

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-lc27f391fhmxuf-4ms-curved-monitor.htm gayet iyi kullanıldı bu monitörü kaça koysam satılır?
  12. R

Öneri Mouse pad o kadar onemli mi

Hocam hangisi kontrol oluyo yazdiklarinizdan linki varsa atabilir misin
  13. R

Kanka baya iyi fiyatina gore baya arastirdim tek benim icimde suphe olan 40 gram cokkkk hafif mouse o biraz sıkıntılı geldi onun haricinde hic bi problem goremedim 1741552740 O nasil oluyomus hocam 14 yildir bilgisayar kullaniyom ara sira hareket eder ama mouse pad olmadan sıkıntısız hareket...
  14. R

Şuraya bi el atın merak ettim be

Tmm dir hocam sagolasin
  15. R

Simdi sycrox v8 siparisi verdim de bende stell seriesin mouse padi var daha kaliteli bisey almam lazim mi fark ediyo mu o kadar bi baktim aldigim sitede mouse pad fiyatlarinada 2000 felan diyo cook fazla gereksiz geldi bana
  16. R

Siparisini daha vermedim de msi mag 256f yarin vericem buyuk ihtimal
  17. R

Hocam suan monitoru verdim digeride gelmedi o yuzden ikisinede bakamam anladigim kadariyla
  18. R

Psun ne hocam biraz bilgisizim de o konularda
Geri