Arama sonuçları: *

1. ardactn

Sistemin dış görünüşü puanlar misiniz

aslında somut bir şey değil ama windows görev çubuğunu saydamlaştıran bir program vardı onu kullanırsan ve steamden wallpaper engine kullanırsan masaüstün çok daha sade ve güzel görünecektir ben şahsen öyle kullanıyorum. sistemi de yormuyor bu arada.
  2. ardactn

RTX 4060 İ5 12400f performans sorunu

izlediğin çoğu videoda son nesil işlemciler kullanıyorlar darboğaz yaşanmaması için. ama senin sistemine bakıldığı zaman ortalama 300 civarı fps alman lazım 1080p en düşük ayarlarda o sistemle. belki monitörün 180hz se dikey senkronizasyon açık kalmış olabilir veya ekran kartının uygulamasından...
  3. ardactn

Bilgisayar Sıfırlama Yardımı

burdan bilgisayarı sıfırlayamazsın ki burası bios menüsü yani işletim sisteminden bir nevi bağımsız. oradaki ayarları kurcaladıysan load default settingse tıklayıp save and exit e bas eğer bir şeyi kurcalamadıysan exit without saving e bas masaüstüne dön ardından windowsta başlat menüsüne...
  4. ardactn

Laptop mu almalıyım Masaüstü mü?

reis bilgisayar kasası da taşınabiliyor bu arada öyle çok büyük bir dert değil kasa taşımak. elbette laptop kadar rahat olmaz ama ben yazın köye gidiyorum 2-3 ay orada kalıyorum diyorsan bilgisayar kasasını prizden çeker iyice sağlam bir kartona kutular kabloyu klavyeyi içine atar götürürsün...
  5. ardactn

Arkadaşlar arda build'in gözünde hangi rahatsızlık var?

sanırım doğuştan gelen göz kapağı düşüklüğüymüş ama ameliyatla tedavi edilebiliyormuş aslında tedavi olursa arda build için daha iyi olur çünkü bazı ufak yazıları okuyamadığı oluyor videolarda
  6. ardactn

Arkadaşlar arda build'in gözünde hangi rahatsızlık var?

neredeyse kimsenin bu soruyu sormadığını fark ettim belki de adamı kırmamak içindir fakat ben gerçekten merak ettiğimden soruyorum bu hangi rahatsızlık doğuştan gelen bir şey mi veya ne gibi problemleri var birisi detaylıca açıklayabilir mi?
Geri