Arama sonuçları: *

1. A

"VIDEO_TDR_FAILURE" hatası

Merhaba, öncelikle ben dün gece oyun oynarken bir sorun yoktu ama bugün FIFA'ya girmeye çalıştığımda, giriş sırasında PC'ye restart attı. Sonra dedim, "FIFA'yı ilk açışım, normaldir." sonra gittim, bir daha girdim, bu sefer de açıldı ama ana menüde mavi ekran verdi. Dedim bari dün gece oynadığım...
  2. A

CPU güçlendirdim performans artmadı ve kullanım %100

şimdi yaptım durum aynı bir şey değişmedi. 1742407846 sanırım öyle olucak
  3. A

bios ekranından sıfırlasam direkt
  4. A

işlemci değişti hocam eminim her programdan baktım aklınıza gelicek aida 64 cpu z görev yöneticisi vsyr vsyr 1742405491 bios sıfırlamak iş görebilir mi
  5. A

orjinal hocam torrent oynuyor olsam zaten diger oyunlarda böyle bi sorun olmazdı her oyunda aynı hiç bi artış yok neyse o hala 1742405394 sistemi böyle bi uygulamadan stres test gibi bi sonuca sokup değerleri paylaşabilsem tarzı bir şey yapsak
  6. A

zaten ss almıstım az önce bakın
  7. A

başka çalışan bir şey yok hocam sadece fifa açık birebir aynı oyun fragpunk girdim mesela yeni oyun fps'im hala aynı sadece oyun açıyorum bir fark olmuyor 1742405012 test vsyr yapıp bi uygulamadan anlayamazmıyız neden kaynaklandıgını 1742405012 test vsyr yapıp bi uygulamadan anlayamazmıyız...
  8. A

tüm cekirdekler 100 hocam ram ciftlemek lazım dogruda elbet bi performans artışı olması gerekmiyormu birebir aynı değerler
  9. A

Hayır, format atmadım, işlemciyi yeni taktım. Ancak %100 kullanımın sorun olmadığını söylemişsiniz, fakat oyun ayarları ve grafikler aynı olmasına rağmen işlemcim güçlendiği halde kullanımın azalması gerekmez mi? YouTube'daki testlere baktım, benimkinde olduğu gibi %100 değil. 1742404119...
  10. A

Merhaba, Öncelikle yaşadığım sorun şu: Eski işlemcim Ryzen 3 3200G idi ve artık ömrünü doldurdu. FIFA oynarken işlemci kullanımı sürekli %100 oluyor, bu da drop yememe ve oyunun yavaşlamasına sebep oluyordu. Bunun üzerine işlemcimin ekran kartımdan daha zayıf olduğunu ve darboğaz yaptığını...
  11. A

EA FC 25'te CPU Kullanımı %100, Pro Clubs'da Karakter Kolu Algılamadan Koşuyor

EA FC 25 oynarken CPU kullanımı %100 oluyor, maçlarda 99, 98, 100 oluyor. GPU ise %60'larda falan takılıyor. İşlemcim biraz düşük kalıyor sanırım. Pro Clubs oynuyoruz, oyun takılıyor, bir anda karakter kendi kendine koşuyor ama oyunu normal görüyorum. Sorun 10-15, bazen 30 saniye sonra...
Geri