Arama sonuçları: *

1. Y

Win11 harici dvd okuyucu/yazıcısı lazım

Kaliteli, hemen çöp olmayacak ne öneririsiniz?
  2. Y

AMAZON, SİPARİŞİM KARGOYA VERİLMEDEN HESABIMI KAPATTI VE ÜCRET İADESİ DE YAPMADI

Ürün elime ulaşır mı veya ücret iadesi yapılır mı ya da bi bardak soğuk su mu içmeliyim bilgisi olan varmı ?
  3. Y

AMAZON ÖDEME ALINDIKTAN SONRA HESABIMI KAPATTI.

Büyük ihtimal ile görev kaynaklı farklı illerde görev yapıyorum ikametgah ile sipariş veya fatura adresi uyuşmazlığından dolayı hesap banlanıyor fakat heabın kapanmasına rağmen amazon ödediğim ücreti geri yatırır mı veya ürünü gönderir mi bunun hakkında bilgisi olan var mı 1741793841 Ürün elime...
  4. Y

Öncelikle teşekkür ederimm hepinize. Bu 4.kapatılan hesabım evet. Sormak istediğim sipariş onaylandı fakat kargoya verilmeden hesabım kapandı ürün gelir mi yine de 1741785384 Giriş yapamıyorum şuan 1741785499 3. Seçenek geçerli kart ve telefon numarası aynı önceki hesaplarımla onlar da durduk...
  5. Y

Sebebini bilmiyorum dün açtım sipariş verdim ödeme yağtım bugün kalktım baktım kapanmış
  6. Y

Amazondan vermiş olduğum siparişimi hesabım kapatıldığı için görüntüleyemiyorum. Ücret iadesi yapılır veya ürün teslim edilir mi?Kargoya verilmemişti
Geri