Arama sonuçları: *

1. darkvebkilır

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

1762874973 digerleride tükenmeye başladı
  2. darkvebkilır

sepete ekledim önceden şimdi indirime girmiyo şaka gibi ya
  3. darkvebkilır

Fiyatların degismemesi çok saçma onu bile yapamamışlar gerçekten
  4. darkvebkilır

Çözüldü✓ OBS Valorant'ta çalışmıyor

Denememiştim ama sorunu çözdüm bu postta çözümü yazıyor. Yinede yardımınız için teşekkür ederim.
  5. darkvebkilır

Çözüldü✓ OBS Valorant'ta çalışmıyor

Selamlar. Valorant'ta OBS ile kayıt almak istiyorum, fakat kayıtı başlat tuşuna bastıgım zaman valorant aniden donuyor ve oyunu tekrar başlatmak zorunda kalıyorum. Diğer oyunlarda kayıt alırken hiç bir sıkıntı yok cs vsde sorunu nasıl çözebilirim?
  6. darkvebkilır

Sistemi geliştirmek istiyorum

tamamdır hocam teşekkür ederim öneriniz için
  7. darkvebkilır

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-king-kumandali-argb-fanli-temper-camli-oyuncu-kasasi-7-x-12-cm-beyaz-fiyati,741342968.html bahsettiginiz kasa bumu hocam bide zaten sistemi alalı 1 yıl oldu psu 750w 80+ bronze markasını tam hatırlamıyorum
  8. darkvebkilır

Merhabalar ddr5 sistemim var. Rami, kasayı ve anakartı degistirmek istiyorum sistem özelliklerime uygun f/p parçalar önerebilir misiniz?? Amd Ryzen 5 7600 XFX Radeon RX 6750 XT Corsair 16 GB 5200 Mhz CL40 (Değiştirmek istiyorum 32 gb ram düşünüyorum) Msi A620M-E (Değiştirmek istiyorum atx olursa...
  9. darkvebkilır

DeepCool CC560 kasa ile ThermalRight Phantom Spirit uyumlumudur?

hazır kasada bi tek bu ram vardı zaten ilerde değiştireceğim
  10. darkvebkilır

DeepCool CC560 kasa ile ThermalRight Phantom Spirit uyumlumudur?

Merhabalar. Başlıktada yazdığım gibi CC560 ile Phantom Spirit uyumlumudur? Ek olarak işlemcim Ryzen 5 7600 ramim ise Corsair 16GB Vengeance 5200MHz CL40 DDR5. https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/deepcool-cc560.html...
Geri