Arama sonuçları: *

1. Ali Caesar

550 ₺ Bütçe İçin Mekanik Klavye Önerisi

Metal gövde dışında pek numarası olduğunu düşünmüyorum.
  2. Ali Caesar

550 ₺ Bütçe İçin Mekanik Klavye Önerisi

550 ₺ ye ne alabilirim?Ben b870r almayı düşünüyorum, daha iyi bir öneriniz varsa belirtin.Lütfen ömrü yüksek bir switch olsun.Sessiz olursa iyi olabilir.
  3. Ali Caesar

300-350 bandında gaming kulaklık tavsiyesi

Ben Sharkoon Rush ER3 kulaklık kullanıyorum.Güzel ses veriyor. 7.1 olmaması önemli değil.Zaten yazılımla 7.1 yapabiliyorsun.
  4. Ali Caesar

Sistem performans

Bir sorun olmaz.Hele Lol'de akarsın :D
  5. Ali Caesar

net frame work nedir ?

Bazı programların çalışması için bir yazılım.Gayet güvenilir.
  6. Ali Caesar

yardım edin intel pentium g 4500 msi h110 gamin anakartla uyumlu mu?

Uyumlu görünüyor siteye göre.
  7. Ali Caesar

James Donkey 612 Cherry Brown Switch Alınır Mı?

Benc Bence hoş.
  8. Ali Caesar

Umarım indirim geçmeden alabilirim.Hem sessiz hem cherry var kaçırılmaz bence.Ayrıca switch Cherry olduktan sonra marka sorunu olacağını sanmıyorum.Eşyamı temiz kullanırım.
  9. Ali Caesar

Selamlar.Sizce James Donkey 612 alınır mı?Bu fiyata cherry mx switchler çok nadir,hatta yok denilebilir.Tasarımı da hoş.Klavyenin tek sorunu sorun bile sayılmayacak olan İngilizce Q dizilim olması galiba.İngilizce klavyeye alışırım herhalde.Blank Keycap çok güzel gözüküyor.Sizler ne...
  10. Ali Caesar

Öneri Sizce 400 ₺ Bütçede Hangi Klavye Alınmalı?

Selamlar.Bu konuda oldukça fazla seçimimiz var ama alma potansiyelim olanları belirteyim.Liste şu şekilde: 1-G213 Prodigy(Kendisi farem ile takım olur ama mekanik değil) 2-Trust Gxt 890 Cada(Oldukça uygun fiyatlı fakat tuş sökücü yok,temizlemesi zor bir mekanik klavye) 3-Cooler Master...
Top Bottom