Arama sonuçları: *

• Users: Onxy
  • Order by date
  1. Onxy

Çözüldü✓ 7600x aşırı ısınma sorunu yaşıyorum

fanları tam tersine aldım içeri doğru üflesinler diye ancak boşta iken 42-44 derece takılıyor oyunlarda ise değişen bir şey yok acaba termal macunmu kötü diye sorguluyorum 1742054249 arkadaşlar sorunu çözdüm Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri'rindeki ayarlarda nihai performans ayarına...
  2. Onxy

evet onu teyit ettim aslında petekler pekte sicak değil söylenilen derecelerde eski pc kullanırkende teyit etmiştim 70 derecelerdeki gibi bir sicaklık söz konusu bile değil buna eminim petekler serin çalışıyor 1 saatlik kullanımdan sonra kasanın kendisi arka taraflar yani cpu tarafları baya...
  3. Onxy

örnek olarak attım ekran kartında bir sorun yok max 60 dereceyi gördü ki bazı oyunlarda fan bile açmıyor kasanın içerisindeki hava sürkilasyonunda sorun olsa ekran kartıda ısınır diye yorumladım
  4. Onxy

merhabalar geçenlerde 1 hafta kadar oluyor bilgisayar toplamaya karar verdim her şey elime ulaştı ki sistem özelliklerini aşşığda belirticeğim deepcool ak620 dijital version olanı tercih ettim çünki bütcem yetmedi ancak aşırı ısınmalar oluyor kasada acaba fanlarımı yanlış taktım dedim onları...
Geri