Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Laptop almak istiyorum ama kronik sorunu var mı bilmiyorum

Laptop soğutucum yok stand var Rdr 2 Cyperpunk 75-80 derece arası seyrediyor
  2. E

Çözüldü✓ Laptop almak istiyorum ama kronik sorunu var mı bilmiyorum

15 lerde hall sensör sorunu yok bende de var victus 15
  3. E

Farming simülatör 2025 kasma sorunu

Diğer oyunlarda hiç kasma yok pc'de fs 25 kasıyor nasıl düzelir Ekran kartı rtx 4060 8 gb Ram 16 gb 3200 mhz İşlemci- i7-13620h
  4. E

Modding Grand Theft Auto Ankara City V1 FİNAL MODU (2025)

Oyunu açmaya çalışıyorum hiç tepki vermiyor pc windows 11
  5. E

GigaFiber'e geçtikten sonra GTA 5 açılmıyor

GTA 5 açılmıyor. Rockstar yazısı gelip tepki vermeden kapanıyor. Fiberden GigaFiber'e geçtim, ondan sonra açılmamaya başladı sildim yükledim olmadı. Nasıl çözebilirim?
  6. E

Türknet gigafiber kurulum randevsu oluşturamıyorum

Yaşadığım bölgeye 2 gün önce gigafiber geldi kurulum için randevu alamıyorum daha önceden bu işlemi yapan varmı
  7. E

Farming Simulatör 22 kasma sorunu

Sildim reis çoktan olmadı
  8. E

Gta 5 oyun içi online nasıl arkadaş davet edilir

Gta 5 arkadaşla birlikte nasıl oynanır program gerekmeden.
  9. E

Farming Simulator 2025 virüssüz şekilde ücretsiz nereden indirilebilir

Farming Simulator 2025 virüssüz şekilde ücretsiz nereden indirilebilir
  10. E

Gta 5 online nasıl girilir

social clup her girişimde çıkmış oluyor hesaptan bunu nasıl kaydedebilirim oyun abimin hesabında sürekli ona kod gidiyor
  11. E

Gta 5 online nasıl girilir

Gta'da arkadaş nasıl davet edilir benim oyun epic'de arkadaşın steam sorun olurmu .
  12. E

Hp victus 15 B10FPEA Isınma sorunu ve oyundan atma

The witcher 3 oyundan atıyor cpu sıcaklığı 94\95 derece sıcaklığa çıkıp oyundan atıyor böyle bir sorun yoktu 6 ay önce aldım pc'yi Rdr 2'de veya başka oyunda böyle birşeyle karşılaşmadım max 70-78 arasındaydı pc'yi performansta kullanıyorum sorun ne olabilir HP Victus Gaming 15-fa1086nt...
  13. E

Farming Simulatör 22 kasma sorunu

FS 22'DE fps drop sorunu PC: Hp victus 15 ekran kartı: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Dizüstü Bilgisayar GPU (8 GB) Bellek:16 gb DRR 5 3200 MHZ İşlemci intel core i7-13620H hangi ayarları yapmam gerekiyor
  14. E

Hp Victus OMEN GAMİNG AYARI (Default mu yoksa Performans mı olmalı)

Peki default'da fps düşüşü yaşanırmı birde ısı değerleri nasıl olur
  15. E

Hp Victus OMEN GAMİNG AYARI (Default mu yoksa Performans mı olmalı)

Hp Victus Omen gaming performans ayarları nasıl olmalı default mu yoksa performans mı ( PERFORMANSTA Rdr 2'de Cpu 70-76 aralığında Gpu'da 72-79 aralığında) bu değerler iyi mi? fan çok sesli çalışıyor default yapsam bir değişiklik olurmu ?
Geri