Arama sonuçları: *

• Users: OMARZ
  • Order by date
  1. OMARZ

Çözüldü✓ ACİL RAT YEMİŞMİYİMDİR

lasdşamdaşldm 1766954926 yardım için çok teşşekür ederim
  2. OMARZ

benim korkma sebebim fotografı atan kişinin, sonradan abi rat yedim linke girme demesiydi link yoktu sadece fotoğraf olduğu için merak ettim
  3. OMARZ

hocam diğer ünlemler ne oluyor dpı dışındakiler
  4. OMARZ

hocam tarama bitti yanlışlıkla space bastım böyle kaldı göremiyorum
  5. OMARZ

şuan detaylı tarıyorum hocam bitince atıcam buraya
  6. OMARZ

hocam zaten discord oto indiriyosa bana geldiğini anda bulaşmıştır öyleyse fotoyu açmama bile gerek yok
  7. OMARZ

hocam açıkçası hiç uğraşmak istemiyorum bir sürü ayar yaptım şeyi merak ediyorum fotoya tıklamayla bulaşırmı hani link felan yoktu beni başka sayfaya atmadı
  8. OMARZ

hemen deniyorum
  9. OMARZ

çocuk sonradan yazmış rat yedim linke girme diye ama link yoktu o kafamı karıştırdı 1766946644 kvrt açılımı nedir 1766946685 atınığınız link mi 1766947081 hocam sonuçlar böyle
  10. OMARZ

indircek bişey yoktu sadece fotoğrafları açtım baktım
  11. OMARZ

discord ta ekli olan çok aktif oyun oynamadığım biri tarafından şöyle fotoğraflar geldi sadece fotoğrafları açtım rat yemişmiyimdir ne yapmalıyım.
  12. OMARZ

Steam Mağaza Çöktü mü ?

evet şuan düzeldi bende
  13. OMARZ

Saracak oyun önerisi

Dostum ekip olmadan pc çok sarmıyor zaten. bende ekip yokken sadece video film izliyorum. Eğer oynamadıysan kesinlikle last of us veya uncharted başla.
  14. OMARZ

Cs de 240 fps verecek bunu düşmeyecek ikinci el sistem toplama

5600 4060 ekran kartı ile 1280 960 çözünürlükte (rekabette) 300 altına inmiyor hiç yer yer 400 üstüde görüyor ama sabit 360 değil bunu yanında ekran kartıda önemli tabi.
  15. OMARZ

AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

bİ tanıdığım yok hocam 1764864085 hocam itopyadan para iadesi alacaksan geçmiş olsun şimdiden minimum 3 4 hafta beklersiniz büyük ihtimalle
  16. OMARZ

bu modelde kronik seçim şansınız varsa kabul etmeyin. pivot konusundada ben nb f80 kullanıyorum sorun olmuyor bende
  17. OMARZ

hayır hocam önceki monitörün garanti süresinden devam ediyor
  18. OMARZ

hocam şimdi gordum mesaji 2 3 hafta oluyor geleli 24g4xe onerdiler. reddettim ilk sonra muadil olarak sadece bu modelin olduğunu söylediler kabul ettim mecburen. gelen monitör şu anlık cok güzel renkleri gayet iyi ileriye dönük ne olur bilemiyorum. sadece para iadesi düşünen arkadaşlara şunu...
  19. OMARZ

1 1,5k kablosuz mouse ve mouse pad önerisi

valla hocam r1 iyi gibi geldi hemde o kadar çıkamam büyük ihtimalle
Geri