Arama sonuçları: *

1. D

İncehesapda alışveriş kredisi var mı?

Merhaba ben incehesapdan bir sistem almayı düşünüyorum alışveriş kredisiyle yazınca incehesapda alışveriş kredisi var olarak gözüküyor ama sepette gözükmüyor bunun sebebi nedir? Nasıl alışveriş kredisi ile alacağım?
  2. D

VALORANT EN AZ 650+ FPS Lİ SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam 400 olsa da olur
  3. D

Ekran kartı vs ne hocam
  4. D

Hocam önerilmisiniz peki ya nerdeyse dedim evet ama sadece valo değil yani rdr2 cyberpunk2077 Spiderman Miles vs de oynarım sadece o kadar fazla değil yeterli diyorsanız ona göre sistem önerir misiniz?
  5. D

Hocam şart değil ya 1743096285 Hocam şart değil 🙂 yakın olsa yeter 1743096334 Şart değil 🙂 niye yazdığımı şimdi bende anlamadım:D işlemci tabanlı olsun yani
  6. D

Merhaba ben sistem Alıcam nerdeyse sadece valorant oynicam valorantta en az 650 fps olması lazım beyaz olursa daha iyi olur ama beyaz olmasada olur tam belli bir bütçe yok ama 60k 65 k diyebiliriz bide 14-15 bin TL monitör önerirseniz sevinirim
  7. D

R7 9800x3d RX 9079xt sistem önerisi

Merhaba ben RX 9070xt ve R7 9800x3d veya 7800x3d li sistem toplamak istiyorum işlemci ve ekrankartı dışında diğer ürünleri en düşük bütçeyle halletmek istiyorum benim isteğim işlemci ve ekrankartı dışındaki ürunleri sırayla değiştircem bu yüzden onları 1 yıl 1.5 yıl taşıcak şekilde olursa iyi...
  8. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Hocam ekran kartıni 7800 XT olsa nasıl olur
  9. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Olur hocam tabii ki 1742845666 Hocam klavye mouse da önerebilirsiniz tutuş şeklim palm grip elim küçük
  10. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Hocam doğru da bütçemi aşırı fazla aşar monitörden kisabilip alabilirim monitörü ALİENWARE 360 hz 0.5 MS ips monitör alabilirim şuan indirimde 12k 24.5 inc
  11. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Hocam bana mikrofon olmasada olur şimdilik
  12. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Bende aynı sizin gibi olurum hocam full fps oyunları sıkılınca 1 saat hikayeli girerim nerdeyse hiç oynamam hikayeli oyun
  13. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Hocam siz onerirmisiniz peki?
  14. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Tamam hocam çok teşekkürler sizide çok yordum ama son bir sorum olucak bu sistem valorantta 1080p min ayarlar kaç fps alır 360hz monitör internette testleri bulamadim
  15. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Hocam işlemciyi yükseltmem gerekiyor mu acaba
  16. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Hocam bunu almak mı mantıklı yoksa RX7800xt ve r7 7800x3d li sistem mi
  17. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Hocam siz onerirmisiniz
  18. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Reis biliyorum da ne biliyim ekipmanları yükseltmek kolay olur diye dedim ama dediğin de mantıklı ikiturlude olur bana
  19. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Tamamdır hocam 1742838650 Tamamdır hocam🙂
  20. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Merhaba ben nerdeyse sadece valorant oynamak için sistem Alıcam bilgim çok yok bu yüzden yardım istiyorum ekipmanlar ortalama-dusuk seviye olabilir sadece idarelik Alıcam şuanlık ekipmanları monitor çok büyük olmaması ve en fazla 0.5 MS olması önemli burada öneri istediğim şeyler Sistem Monitör...
Geri