Arama sonuçları: *

1. T

Rol Yapma Oyun Önerileri

Henüz 6 saat deneyimledim ve çok güzel akıyor. Clair Obscure Expedition 33 yeni çıktı bi göz atın derim.
  2. T

Yardım Acil 25k ya 2. El laptop önerisi

Umarım öyledir. Direkt mesaj atma var mı bilmiyorum bilsem öyle atardım linki.
  3. T

senden önce başkası görmüş olabilir. nasip
  4. T

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-g713rw-amd-r7-6800h-rtx-3070ti-150w-16gb-ddr5-1190001848/detay 5k daha koy kaçırma. daha iyisi denk gelmez
  5. T

Nothing Kulaklıklarda İndirim - CMF Buds 1399TL - CMF Buds Pro 2 2198TL

Kulakiçi kulaklık olduğundan hijyen kurallarından iadenin reddedilebileceğini söylemişlerdi. Sonrasında iade olduğunda sevindim. Bence yol yakınken iade edin ama öncesinde bi yarım saatlik yabancı kaynaklardan inceleme/tecrübe araştırmasını yapın derim, söylediklerimin birçoğu bahsedilmiş.
  6. T

Nothing Kulaklıklarda İndirim - CMF Buds 1399TL - CMF Buds Pro 2 2198TL

Arkadaşlar buds pro 2yi sakın almayın 3 hafta önce aldım 10 dakika denedim iade ettim 2000 liraya almama rağmen. Eksilerini yazıyorum: -Tasarımı güzel görünmesine rağmen malzeme kalitesi kötü. Özellikle ses açma tekerleğine basmak hiç yekpare bir tepki vermiyor. -Kulaklık takılıyken bir şey...
  7. T

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Bence değmez hocam kardeşimde aynı monitörden var renkleri çok doygun gelmişti bana.
  8. T

Güncelleme: Teknik personeller geldi, incelediler ve panel arızası dediler. Değişim/iade için rapor dolduruldu birkaç gün içinde merkez onaylayıp iade veya değişim yapacaklarmış. O zaman da monitörü almaya geleceklermiş. Aklında bu konuda soru işarei olanlar için yazmak istedim.
  9. T

Reddit'te biri yapmış, görüntü ve özellikle yazılar daha parlak ve keskin oldu diyor. Ancak ekran ayna gibi oldu çok parlıyor diye de eklemiş.
  10. T

Yardım Galiba mönitörde ışık sızması var ne yapacağım

Servisten sonra ışık sızması daha çok bile artabilir.
  11. T

Monitör salı akşam geldi hocam. İlk geldiğinde böyle bir durum yoktu ama grilerde hafif dikey çizgiler vardı, forumda genel bir durum sorun değil denince pek umursamamıştım. Benim yaşadığım şanssızlık mı değil mi bilemem ama eğer ki sizi üzecek bir meblağ ise iade etmenizi öneririm. Misal bu...
  12. T

Sadece beyazda ve beyaza yakın renklerde gözüküyor. İade talebi oluşturdum, teknik ekip gelip inceleyecekmiş sonrasında iadeye uygunsa iadesi gerçekleşecekmiş.
  13. T

Ben daha önce bu durumdan bahsedeni görmemiştim eğer ki düzelmezse iadeye yollayacağım. Samsungun iade ve garanti mekanizması iyi diye biliyorum bakalım
  14. T

Arkadaşlar şimdi monitörde boydan boya sarı bir çizgi oluştu. Piksel yenileme yapıyorum şu an. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu?
  15. T

🔥İndirim Nothing cmf buds pro 2 - 2099tl (Nothing türkiye garantili) 3 taksit🔥

Çift sürücü, LDAC, çift cihaz desteği ve tasarımı kafamı çeldi. Kağıt üstünde fark var gibi duruyor ama bilemedim. İade sorun olmasaydı direkt alırdım.
  16. T

🔥İndirim Nothing cmf buds pro 2 - 2099tl (Nothing türkiye garantili) 3 taksit🔥

Samsung Buda Fe den geçmeye değer mi sizce?
  17. T

Teşekkürler hocam. Benimki de bugün teslim edilecek nereden hangi ayarı yapacağım bilmiyordum. Direkt burdan bakar yaparım artık. Bir an önce akşam olmasını diliyorum şu an. :D
  18. T

Çok teşekkürler hocam. Korktuğum çıkmadı. :D
  19. T

Alan arkadaşlar ekranı standın izin verdiği en alçak noktaya getirip ekranın en üst noktasıyla masa arasındaki uzaklığı ölçebilir mi? Masamın üstünde raf var, ölçü açısından kısıtlar mı merak ediyorum. Bunun sipariş verdikten sonra aklıma gelmesi biraz manidar oldu ama umarım sorun çıkmaz.:)
  20. T

Yakın zamanda alan arkadaşlar için sorum var. Gelen ürün, iade ürün izlemini verdi mi malum iade fazla oluyor ve yoğun satış döneminden sonra almış olacağım. 2. bir sorum ise 3070ti 12700h lı laptop için uygun mu? Kardeşimin 2k monitöründe birkaç oyunda test ettim performans yeterli geldi...
Geri