Arama sonuçları: *

• Users: Wtrox
  • Order by date
  1. Wtrox

Bütçem 30k-40k arası tavsiye sistem 2026

bilgim yok işte...
  2. Wtrox

her şey çok pahalı biraz çalışmam gerek sanırsam... :)
  3. Wtrox

en son oluru nedir?
  4. Wtrox

site açılmıyor bende neden 1772124172 fiyatı nedir?
  5. Wtrox

amd kullanıcısıyım ekran kartında bi yere kadar memnun kaldım sonra bozuldu ve pcyi kapatmaya başladı çöküyor yani 1772112819 sistemi söylerseniz bakabilirim.
  6. Wtrox

bakabilirim 1772112169 ekran kartı amd istemiyorum amd ekran kartı çabuk bozuluyor şuanki kullandıgım ekran kartındada vramlerde sorun var ve zarzor çalışıyor
  7. Wtrox

giresundayım hocam açıkcası buradaki insanların sistemleride o kadar iyi değil bakıyorum ama... 1772111513 giresundayım hocam
  8. Wtrox

şey aslında 5000 serisine gerek yok 3060 veya 4060lı sistemlerde işimi görür aslında çok oyun oynasamda bütçem belli dahada yukarısına çıkartamıyorum... :(((( bundan kaynaklı düzgün birşeyler bakıyorum ama olmıcak gibi çok anlamadıgım için forumları dolaşıyorum... ve bir eğlencem oyun oynamaktı...
  9. Wtrox

bu dediğin mantıklı bir şey ama kendi setupumu satmak istemiyorum açıkcası bu pcde bi ton bilgim ve bi ton şeyim var. bunları tekrar yeni pcye kurana kadar satamam
  10. Wtrox

öncelikler merhaba arkadaşlar uzun süredir amd ryzen 5 3500x işlemçili ve rx570 4 gb olan bir pcye sahibim ve 5 yıldır bende oldugu için pcyi artık değiştirme kararı aldım bana güzel uygun öneriler yaparsanız sevinirim teşekkürler kendim biraz araştırma yaptıktan sonra bulamadıgımı farkettim ve...
  11. Wtrox

15K BANDINDA PC ÖNERİSİ

15 BİN İLE 25 BİN arası bütçem varda pc önerilerinize açıgım
  12. Wtrox

15k bandında güzel toplama sistem önerir misiniz?

bütçem 15k ile 25k arası arkadaşlar güzel bir hazır sistem veya toplama bir sistem
  13. Wtrox

Öneri Oyuncu ve gaming kulaklık önerir misiniz.

fifine aldım arkadaşlar gelmesini bekliyorum:)
  14. Wtrox

Yardım FIFINE H9 kulaklık ALINIR MI

kalitesiz gibi duruyor...
  15. Wtrox

ne önerirsin? kulak içi kulaklık kullanamıyorum bunu daha önceki konuda açıkladım.
  16. Wtrox

Fifine h9 almak istiyorum ama daha önceden gamepower jin kullanıyordum gamepowerin driverlarını silmem gerekiyor mu? bilmiyorum.
  17. Wtrox

şuanki kulaklığım bozuldu o yüzden şimdi almak istiyorum abi..
  18. Wtrox

stüdyo uygulamarında ses kayması olabiliyor o yüzden ses kartıda olsun. 1748017810 itopyada böyle diyor... şuan internet sitesinde satış yok:(
  19. Wtrox

ben değişik bir insanım arada stüdyo uygulamarından sesimi kaydediyorum dedim ya...
  20. Wtrox

ailemi ikna etmem gerekiyor 700tlem var 1400tl borç verirlerse alacağım...:)
Geri