Arama sonuçları: *

1. GeraltoftheMarcusFenix18

PlayStation Satın Alacağım ama Hangisini Alacağımı Bilemiyorum ?

Attığınız ilandaki link bende açılmıyor .Fakat bence ikinci el dijital oyunlu ya da bluray diskli iki gamepad olarak da almanızı tavsiye ederim. Ya da oyunsuz alıp, oyunu ayrı satın alabilirsiniz. Bu sizin tercihiniz olur.
  2. GeraltoftheMarcusFenix18

PlayStation Satın Alacağım ama Hangisini Alacağımı Bilemiyorum ?

Eğer sadece uncharted nathan drake collection oynamak ise ikinci el PS4 fat kasa yada PS4 slim almanı tavsiye ederim.Ve geçtiğimiz nesil Sony birinci parti oyunları oynamak ise fat PS4 ya da revizyon edilmiş hali PS4 slim ikinci el güvenilir yerden almanızı tavsiye ederim.
  3. GeraltoftheMarcusFenix18

Güncel Oyun Teknoloji Haberleri.

https://www.metacritic.com/game/marvels-wolverine/ Oyunla ilgili metacritic puanı 77 olmuş. Ve bu oyun bende eleştirme puanı olarak hayal kırıklığına uğrattı. Ben bu oyunu 90 puan olarak bekliyordum. Sony bu nesil iyice kötüye doğru gidiyor. Sony playstation 5 neslini Naughty Dog...
  4. GeraltoftheMarcusFenix18

Ps5 Pro'ya Geçmeye Değer mi ?

2 sene sonra gibi zaten PS6 gelecektir. Hem PS6 neslinde GTA 6 60 FPS 4K çözünürlüğünde gelişmiş ray tracing şekilde destekler. Büyük ihtimalle Rockstar GTA 6 3 nesle daha çıkartır. PS5 PRO'da GTA 6 60 FPS olarak 4K açamaz. Çünkü donanım olarak yetersiz. Zaten en geç 2 yıl sonra PS6 çıkacaktır...
  5. GeraltoftheMarcusFenix18

"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

GTA 6 eğer Türkçe altyazı olarak çıkarsa çok iyi olur. Hem biz konsol sahipleri oyunu Türkçe olarak gelmesini çok istiyoruz. Umarım GTA 6 Türkçe olarak gelir.
  6. GeraltoftheMarcusFenix18

@Carlo Belki yeni bir karakter hikayesi The Last Of Us Part 3'de olabilir. Ve üçüncü oyunda hikaye olarak Ellie ile devam edeceklerini pek sanmıyorum. Bu yüzden başka yeni bir karakter ile üçüncü oyuna devam edebilirler. Neyse hocam Neil Druckman zaten bu projeleri için konsept çalışmalarına...
  7. GeraltoftheMarcusFenix18

https://fanzade.com/naughty-dog-yeni-the-last-of-us-projeleri-uzerinde-calistigini-dogruladi/
  8. GeraltoftheMarcusFenix18

https://www.merlininkazani.com/intergalactic-cekimleri-tamamlandi-haber-262634 Bu oyunu aşırı merak ediyorum. Ama şunu biliyorum bu Naughty Dog yine teknik olarak da çok iyi olacağından eminim. Fakat hikayesi ve oynanışı da yine kaliteli olacağını tahmin ediyorum.
  9. GeraltoftheMarcusFenix18

Harry Potter Felsede Taşı Dizisinden Yeni Fragman Geldi!

Evet çok iyi duruyor da, fakat Severus Snape zenci olarak yer alması iyi olmamış. Keşke Severus Snape karakterini beyaz tenli aktör olsaydı çok daha iyi olurdu. Bu arada Severus Snape karakteri filmlerde çok başarılıydı. Alan Rickman Severus Snape karakterini çok iyi Harry Potter filmlerde...
  10. GeraltoftheMarcusFenix18

Gta Vı'nın Grafikleri Beklenti Altı mı Sizce?

Neyse hocam daha fazla tartışmayacağım. Yine de sizinle saygılı bir üslupla seviyeli bir tartışma oldu.
  11. GeraltoftheMarcusFenix18

Sizce bu resimde oyun çok detaylı bina ve uzak çizim mesafesi olması foto gerçekçi değil mi
  12. GeraltoftheMarcusFenix18

Oyundaki bu sahne foto gerçekçi değil mi? sizce binalar uzak çizim mesafesi aşırı detaylı olması 2020 yılında çıkan PS5'de bile sırf bu sahne bana foto gerçekçi gibi geliyor.Hatta binalar aşırı detaylı yani Rockstar açıkçası devrim yapmıştır sırf bu sahnedeki resimden hocam belli oluyor.
  13. GeraltoftheMarcusFenix18

Hocam açık dünya ve detaylı bir oyunda attığım resimde oyun gayet foto gerçekçi gözüküyor. Zaten Rockstar bu yeni nesilde GTA 6 ile grafik ve animasyonlarda açık dünya bir oyunda devrim bence yapmıştır...
  14. GeraltoftheMarcusFenix18

GTA 6 grafikleri bence çok iyi olmuş. Hatta oyun foto gerçekçi olmuş rahatlıkla diyebiliriz. Üstelik açık dünya bir oyunda, neredeyse her şey detaylı ve karakterler çok detaylı olmuş. Ve oyun düz PS5 üzerinden yayınlanan gameplay grafikleri bile artık Rockstar foto gerçekçi bir açık dünya...
  15. GeraltoftheMarcusFenix18

Gta 6 Beklentileri Karşıladı mı?

Benim beklentimi fazlası ile karşıladı. Rockstar yine bu nesilde PS5 konsolun gerçek potansiyelini ortaya çıkardı. Ve artık gösterilen gameplay de resmen adamlar açık dünya oyunda her şey çok detaylı ve oyunun grafikleri düz PS5'de bile foto gerçekçi olmuş.
  16. GeraltoftheMarcusFenix18

Gta 6 YouTube'da Yayınlandı !

Temel PS5 üzerinden GTA 6 gameplay gösterildi. Ve oyunun grafikleri, animasyonları resmen açık dünya oyunda foto gerçekçi olmuş. Ve düz PS5'e bunu yapan adamlar yeni nesilde PS6 neslinde Red Dead Redemption 3 de oyunun grafikleri, animasyonları resmen CGI gibi olur. Rockstar firması her nesil...
  17. GeraltoftheMarcusFenix18

https://www.webtekno.com/sony-playstation-oyunculari-kizdiracak-aciklama-h222875.html Yeni nesilde xbox helix almayı planlıyordum, fakat ondana vazgeçtim. Ve ayrıca tercihim yine yeni nesilde tek tercihim Playstation 6 yine olacaktır.
  18. GeraltoftheMarcusFenix18

https://frpnet.net/haberler/oyun-haberleri/cd-projekt-red-mujdesi-aciklandi-the-witcher-3-remastered-mevcut-sahiplerine-ucretsiz-olarak-sunuluyor işte oyuncu dostu firma böyle olur. Adamlar remastered bedavaya güncelleme veriyorlar. CD projekt benim en sevdiğim firmalar arasındadır. PS5'de...
Geri