Arama sonuçları: *

1. joeldrake18

Geceye bir şarkı bırak

2. joeldrake18

Bu Playstation 5 alınır ? 20.999 TL

Kesin dolandırıcı ya da hesabı çalınmış da olabilir. Fakat bu fiyata ithalat bile olsa PS5 bulamazsınız. Yani kahraman konsol gibi güvenilir ithalatçılardan alabilirsiniz.
  3. joeldrake18

SİZCE EN İYİ ANİME İZLEME SİTESİ NEDİR?

https://animecix.tv/ Mükemmel bir Türk anime sitesi hem player çok iyi, hem de çok kullanışlı bir sitedir.
  4. joeldrake18

Hikayeli oyun onerısı yapıcak

Uncharted 4 ,Witcher 3 wild hunt
  5. joeldrake18

2 ay sonra Ps5 Slim Alıcam tahmini ne kadar olabilir

Sony yeni global zam yaptı. Ve iki ay sonra bile ülkemizde doların iyice malesef yükselmeye devam edeceğini Sony global zamlı PS5 harici fiyatlarla en az ithalatçı garantili olsa bile PS5 46 BİN TL ile başlar. Resmi bilkom garantili fiyat ülkemizde Sony zam ile birlikte resmi fiyat 50 bin...
  6. joeldrake18

DONANIM HABER TV TAVSİYELERİ SAYFASI GERÇEKLERİ

Donanım haber arayüzü çok eski olabilir. Fakat bu donanımhaber forumun gsm onay saçmalığı var. İlk başta halletmiştim fakat sonradan foruma uzun süre sonra tekrar gireyim diye düşündüm ama gsm numaramı tekrar istedi ne yaptıysam olmadı. Yani donanım haber bence kaliteli bir forum fakat GSM...
  7. joeldrake18

Hilecilerin Allah Belasını Versin!

Hocam konsolda online oynamak daha iyidir. Hem konsollarda hile yok. Bence online oyunlar hilesiz en güzel konsollarda oynanır diye düşünüyorum.
  8. joeldrake18

Hayri Poter'in Dizisinden İlk Fragman Geldi!

Ve yalnız ırkçı değilim fakat zenci Severus Snape olması pek iyi olmamış.Ve galiba romanda Severus karakteri beyaz tenli diye biliyorum. Orjinal beyaz tenli karakteri niye zenci olarak dizide yapıyorlar. En iyi Severus Snape karakteri filmlerdekiydi. Bu yüzden diziyle ilgili beklentimi biraz...
  9. joeldrake18

Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

Hocam biraz pahalıya almışsınız ama yine de hayırlı olsun diyorum. Ve PS5 yarı yolda bırakmaz. Bende PS5 sahibiyim ve konsolumdan çok memnunum. Ve hocam her nesilde Sony birinci parti firmaları konsolun gücünü çok iyi kullanırlar.Çünkü çok iyi optimize ederler. Ve hocam mesela Naughty Dog yeni...
  10. joeldrake18

Ps5 ve Pro'ya 150$ Zam Geldi!

Bu gidişle PS6 1000 dolar veya üzeri satış fiyatıyla çıkar. Ram krizi olduğu için Sony zam yapabilir ama keşke 50 dolar gibi zam yapsaydı. Yani PS5 PRO 900 dolar etmez. Sony iyice ram krizini biraz fazla bahane ederek fazla zam yapmıştır. Gerçi ben PS5 Slim konsolunu iyi ki de 2025 mart gibi...
  11. joeldrake18

Ps5 pro şu anda alınır mı

Evet PS5 Pro alınır. Ve PSSR 2 PS5 pro konsoluna geldi ve düz PS5 ile fark fazla olmaya başladı.
  12. joeldrake18

Hayri Poter'in Dizisinden İlk Fragman Geldi!

Evet gerçektende fragman Harry Potter dizisi filmine çok benziyor.
  13. joeldrake18

Güncel Oyun, Teknoloji Haberleri

https://www.merlininkazani.com/playstation-6-yapay-zeka-destekli-frame-generation-kullanacak-haber-133168
  14. joeldrake18

Spider-Man Brand New Day Türkçe Fragman

Bu kanalı çok seviyorum ve çok kaliteli kanaldır.
  15. joeldrake18

İyi bayramlar Forum 🍬

Ramazan bayramınız kutlu olsun.
  16. joeldrake18

Spider-Man Brand New Day Türkçe Fragman

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok’un dünya çapındaki rekor kıran başarısının ardından, Örümcek-Adam: Yepyeni Bir Gün, Peter Parker için tamamen yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Son filmde yaşanan olayların üzerinden dört yıl geçmiştir. Sevdiği insanların hayatlarından ve hafızalarından...
  17. joeldrake18

Steam ve Epic Games'i kapatabilecek kanun Meclise sunuldu

Bir eğlencemiz video oyunları vardı. Onu da çocukları koruma bahanesi ile engelleyecekler gibi duruyor. Umarım Playstation ve Xbox engellenmez. Ben her ne kadar oyunları konsoldan da oynasam da PC oyuncularına da umursuyorum. Ve steam özellikle ülkemizde PC oyunculuğunu ülkemizde gelişmesine...
  18. joeldrake18

https://www.donanimhaber.com/pssr-2-resmen-yayinda-ps5-pro-icin-devasa-gorsel-sicrama--203292 PSSR 2.0 yayınlandı ve PS5 PRO görsel olarak da dramatik fark oluşturuyor.
  19. joeldrake18

Hocam size sonuna kadar katılıyorum. Ve söylediğiniz gibi starfield hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan playstation kullanıcıları bence de mağdur olacaklar.
  20. joeldrake18

@Carlo Hocam oyunu oynamadım ama 2023 yılında ortalarına doğru Starfied Todd Howard oynanış ile ilgili bilgileri gösterdiğinde bu oyuna aşırı yükselmiştim. Ama oyun çıkınca fazla yükleme ekran süreleri ve oynanış combatı kötü diye eleştirileri vardı. Yani hocam Bethesda zaten eskisi kadar...
Geri