Arama sonuçları: *

1. fatihfax

Tyt İçin Şuanlık 70 Net İyi mi?.

Bütün ayt ve tyt konularını tek bir soruya sıkıştırıp sorunca ösym:
  2. fatihfax

Hobi Önerisi (Ot Gibi Yaşıyorum)

Marangozluk. 2 3 tahta kalas al elinede bir bıçak al sabaha kadar oy. Kendine el yapımı satranç seti falan yap. Satarsın hemde iyi para olur
  3. fatihfax

Sorun sadece tyt değil. Ayt nin yetişmemesi. Bütün ayt mat konularını bitirmek 5 gün sürer ama bütün ayt matı çözebilecek kapasiteye gelmek 150 gün sürer. Ayt matın bütün konuları çok basit ama o basit konulardan öyle sorular soruyorlarki aklın şaşar. Samanlıktaki o iğneyi 5 km öteden görmeni...
  4. fatihfax

Zor denemelerde 60 nete kadar düşüyorum.
  5. fatihfax

2027 yks sine gireceğim. Yks tarzı denemelerde 70 net yapıyorum *tyt) . Normalde doğru sayım 80 oluyor ama çoğu soruda ufak yerleri kaçırdığım için yanlış çıkıyor ve oda net sayımı geriye atıyor. Hergün düzenli bir şekilde tyt mat çalışıyorum, zaten diğer tyt derslerinin çoğunu yapabiliyorum...
  6. fatihfax

300 Gün Yks Başlamak İçin Çok Mu Geç?

Ayt matı yetiştirirsen kolay onun içinde temel matematik altyapısı lazım yanii okuduğun konuyu tek seferde anlayacan. Her soru çözümü dinlediğinde nasıl çözüldüğünü anlayacan. Bide 10 20 saat çalışmanın bir anlamı yok, bilgiyi beynine sokabildinmi sokamadınmı o önemli. Verimli çalışma ve iyi bir...
  7. fatihfax

Siber Güvenlik Müh. Olmak Zormudur?

Hiç eleman alınmayacak değil zaten. Eskiden 10 eleman alınıyorsa artık 1 eleman alınacak. Kontenjan düşecek yanii. Yeni işe girmek isteyen bir elemanda önce halihazırda işteki elemanların ölmesini yada emekli olmasını bekleyecek.
  8. fatihfax

Siber Güvenlik Müh. Olmak Zormudur?

Şirketler güvenlik için yapay zekaya güvenemez. Sonuçta hala hata yapabiliyor lakin gün geçtikçe gelişiyorda, daha 1 sene önce basit trigonometri sorularını daha yapamazken artık en kral logaritma sorularını bile çözüyor. İlerisi belli olmaz ama diğer teknoloji mesleklerine göre yapay zeka...
  9. fatihfax

Efootball Oynamayın/Oynattırmayın

Bari yatırdığın oyunda adam gibi bir şey olsa. E football nedir lan? 30k yı cs ye falan yatırsan en azından canın sıkıldımı satardın. Paranı çöpe atmışsın diyecek bir şey yok.
  10. fatihfax

Matematik Temel Kavramlar Anlayamıyorum

Sorun yapmak değil zaten perspektifi yakalayamamak. Örnek verdiğin konularda bunu istiyor zaten yoksa bilgi gerektirmiyor . Bunlar. Sınavda paso bunlardan soracaklar zaten boşver bilgi sorularını. Bunları çözmek içinde görmek lazım işte. Bu tarz sorularda yorum yapamıyorum dediğin için herkes ve...
  11. fatihfax

Matematik Temel Kavramlar Anlayamıyorum

1. De bütün terimleri aç yaparsın 2. De zaten ardışık diyor, 3 sayı diyor. Sayıyı 3 e böl, 1 eksiğini ve bir fazlasını yaz bitti. Bunlar daha çok genel kültür sorusu gibi, çok soru çözmem ve görmen gerek. Soruların senden istediği perspektifi yakalaman lazım. Asla kamp kitapı ders anlatımı...
  12. fatihfax

İndirim Migros Çamlıca Gazoz 2 Al 1 Öde - Teki 8.75 TL

Fırsattan istifade... 1782333912 Bimde avşar maden suları indirime giriyor tanesi 10.5 den 7.5 e düşüyor 3 al 2 öde diye birşeyde yok direkt indirimli.
  13. fatihfax

Kedi ile Muhabbet Kuşu Nasıl Geçinir?

Benden daha iyi besleniyor kedi. Balıklı ödül mamaları solomonlu yemekler. Aç olduğundan kuşa gitmiyor zaten. Oynamak istiyor. 2 aylık kedi dişleri bile kesmiyor. Ama kuş için çok tehlikeli yinede.
  14. fatihfax

İkisindende geçemem reis. Doğanın kanunuda değiştiririz. Kuşa her hareketlendiğinde bir tane azına çarparsam bidaha bakmaya cesaret edemez. Benimde vurmaya gönlüm el vermez. Bu etki tepkili öğrenmenin farede bile deneyleri var, farenenin önüne peyniri koyuyorlar, her yemeye çalıştığında elektrik...
  15. fatihfax

Haklısın. Doğasında var. Aynı odada yalnız bırakmam asla zaten. İstediğim tek şey öküzün trene baktığı gibi kuşa kilitlenmesin. Aynı odada biz varken durabilsinler 1778689853 Şuan bizde öyle yapıyoruz. Sadece aynı odada biz varken kalabilsinler istiyorum. 1778689903 Bizimkide british üstüne...
  16. fatihfax

İnternette yapan var. Benim istediğim yüzde yüz alışsın dost olsun değil. Sadece pis pis bakmasın ona karşı hareketlenmesin.
  17. fatihfax

5 Yaşındaki muhabbet kuşum ile eve yeni gelen 2 aylık kedim geçinemiyor. Kuşum 5 senedir evde olduğu için çok rahat ve kediyi tınlamıyor bile lakin kedim kuşuma saldırıcak gibi bakıyor ve hareketleniyor. Dişleri kesmiyor ama patileri ile gayette yakalayıp zarar verebilir. İkisi ayrı odalarda...
  18. fatihfax

5 Yaşındaki Erkek Muhabbet kuşum için Eş. Kayseri içi

Bizimkinin henüz objelerle çiftleşme girişiminde bulunduğunu görmedim ama eş istediğinide belli ediyor.
  19. fatihfax

Dişi görürse 5 yıllık evde kalmışlığın oluşturduğu birikimin nasıl bir şey olduğunu gösterecek. 1777663247 Yaş farketmez yazdım zaten. Kendiside diyor farketmez diye. Nefes alsın yeter
  20. fatihfax

Facebook kullanmıyorum
Geri