Arama sonuçları: *

1. L

AIGO AI DN360D 360mm sıvı soğutucu ekranı çalışmıyor

Yeni bir sistem aldım. İlk başta kasanın arkasındaki güç anahtarını açtığımda ekran gelmişti ancak daha sonra bilgisayarı çalıştırdığımda ekran gelmedi. Soğutucu modeli AIGO AI DN360D 360mm sıvı soğutucu. Yardımcı olur musunuz?
  2. L

50k bütçeli hazır sistem önerisi

Bu sistem nasıl sizce alınır mı veya bu bütçede önerdiğiniz başka sistem var mı?
  3. L

Monitör dahil RTX 5070li sistem önerisi

Eyvallah çok sağol
  4. L

Pc alırken bütçeyi en başta 60k olarak belirlemiştim de konu açarken bütçeden ekran kartını çıkarmayı unutmuşum. Diğerleri için bütçem 45k yani.
  5. L

usta dediklerine uygun olarak sistemi atabilir misin karıştırmayayım
  6. L

Usta ekran kartını bütçeden çıkarmayı unutmuşum kusura bakma, zahmet olmazsa yeniden bakabilir misin acaba? Bir de bir arkadaş şöyle bir sistem atmıştı bunu da değerlendirebilirsin benim donanım bilgim yok o yüzden pek yorumlayamıyorum yol gösterirsen sevinirim...
  7. L

https://www.gaming.gen.tr/urun/569400/galax-geforce-rtx-5070-1-click-oc-12gb-gddr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-57non7mdbroc-2-yil-birebir-degisim-garantili/ elimde bu ekran kartı var buna uygun sistem önerir misiniz bütçem monitör dahil 40- 45k
  8. L

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

monitör dahil max 70k oyun amaçlı
  9. L

Monitor dahil 60k bütçeli sistem tavsiyesi

Hem oyunlarda güzel performans gösterecek hem de iş için kullanılacak monitor dahil 60k bütçeli sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. L

Macbook Pro için monitör tavsiyesi

Şöyle diyim benim monitör bilgim yok o yüzden bilen arkadaşlardan yardım istedim. Genel kullanım için alıcam kodlama, dizi film izleme amaçlı istiyorum. Macle tam uyumlu olsun internetten baktığım kadarıyla dell, benq, asus markalarını öneren çok olmuş fakat çoğu 60hz pek oyun oynayan birisi...
  11. L

Hocam ben monitörden anlamıyorum da uyumsuzluk vs. bir sorun yaratmaz değil mi?
  12. L

Usta önerin var mı bildirim gitti mi bilmiyorum yeniden yazayım
  13. L

Max 30 verebilirim
  14. L

Macbook pro m3 kullanıyorum. Hem günlük işler hem de yazılım işleri için monitör istiyorum ne önerirsiniz?
  15. L

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Monitor dahil 70kya sistem önerir misin
  16. L

Bu sistem fiyatına değer mi?

Donanımdan pek anlamıyorum bu sistem 61.626 tutuyor parasına değer mi sizce, siz ne önerirsiniz?
  17. L

60k bütçeli hazır sistem önerisi

Hem rahatça oyun oynayabileceğim hem de yazılım işleri için sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
  18. L

Macbook pro m3 monitör önerisi

Macbook pro m3 kullanıyorum. Kodlama için monitöre ihtiyacım var. Baktığım çoğu monitör 60 Hz. Bu çok rahatsız eder mi, monitör tavsiyelerinizi bekliyorum bütçem 30k.
  19. L

60k çift monitörlü sistem tavsiyesi

Hem oyun oynamak hem de kodlama yapabilmek için bir PC istiyorum. Donanım konusunda hiçbir bilgim yok, toplama mı almalıyım yoksa hazır sistem mi almalıyım onu dahi bilmiyorum. Çift monitörlü olmasını istiyorum, yardımcı olur musunuz?
Geri