Arama sonuçları: *

1. fkomar

Sizce bu dosya virüs mü? RUH7URB.zip

kaspersky antivirüs çok titizdir havadan nem kapar. eğer dosyaya güvenmiyorsan virustotalde bir tarat. dediğine göre riskli kategorisindeymiş
  2. fkomar

Öneri Yabancı Dizi önerisi

Ayrıca bu dizileri de önerebilirim. Gerçekten güzel dizilerdir. Mr. Robot (final verdi) Sherlock (BBC versiyonu özellikle) (final verdi) Person of Interest (final verdi) Sweet Tooth (Devam ediyor)
  3. fkomar

Öneri Yabancı Dizi önerisi

Fringe (özellikle buna hayran kalacağına eminim) From Lupin Locke and Key Şimdilik bunları önerebilirim. 2 dizi daha vardı ama onlar daha devam etmiyorlar.
  4. fkomar

Telefona virüs girmiş midir

uzantılar normal fakat hepsinin kullandığı alanın 357 mb olması şaşırtıcı 1742251562 Acaba otomatik atadığı alan olabilirmi
  5. fkomar

Ek Fan Takmak İstiyorum

https://www.hepsiburada.com/arctic-p12-pwm-pst-a-rgb-120mm-0-2200-rpm-0db-yari-pasif-yuksek-basincli-kasa-fani-ar-acfan00231a-pm-HBC00000X87AJ Örnek olarak bu fan RGB destekleyen PWM kontrolü sağlayan 120mm bir kasa fanı. 4 pinlidir. SYS_FAN soketine bunu takabilir, yazılım üzerinden kontrol...
  6. fkomar

Valorant takılma sorunu

Virüs mü yedi bilgisayarın? Normalde bu türşeyler sebepsiz olmaz.
  7. fkomar

Yardım İSO Dosyasını indiremiyorum hata veriyor

https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2156295 Üstteki aracı indir ve usbye yazdıracaksan USB seçeneğini ISO olarak kaydedeceksen diğer seçeneği seç
  8. fkomar

Öneri Bilgisayar Aksesuar web siteleri

Merhaba. Ben Fatih. Herkese hayırlı iftarlar, ramazanlar diliyorum. Herkesin kendi bildiği, güvendiği, kullandığı yerel ve yabancı olan Amazon, n11 hepsiburada vb gibi çok bilinmeyen bilgisayar Aksesuarları (Klavye, Mouse, Monitör, Keycap, Kulaklık, Ses kartı, Kasa vb) satışı yapan web...
  9. fkomar

Yardım Samsung Odyssey G65B alınır mı?

Asus rog strix xg27acs bu monitörün 2k versiyonunu vatandan almaya kalktım. 3 kez monitörde ölü pixel çıktı. 3 kez geri iade ettim. Sonrasında "LG 27" 27GR75Q-B 1Ms 165Hz IPS" monitörünü aldım ve çok memnunum. Ama aldığımda 10k idi şuan 13k olmuş. "Samsung Odyssey G65B" hakkında bir bilgim yok...
Top Bottom