Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Ekran kartı değiştirdim valorant error vermeye başladı

Bu sürümü kurdum ancak sorun yine devam ediyor
  2. A

30 dakikalık furmark test sonucu
  3. A

secure boot açık 1772383024 650w psu fumark testi yapmıştım ama uzun süre yapmamıştım 5 10 dakika test edip burada sonuçları paylaşayım
  4. A

Bios modum UEFI ve yeni ekran kartını aldığım zaman ilk arkadaşla önceki ekran kartının driverlerini temizledik her aşamayı doğru yaptık en son yeniden başlatıp valorantı denedik ama error verdi
  5. A

tabi ki 3 kere sildim ve geri yükledim aynı zamanda vanguardı sadece sildim ve geri yüklendi ama sonuç yine aynı
  6. A

en başta yazdığım açılamayı okuyun lütfen
  7. A

böyle boş bir error penceresi atıyor üst üste 1772379366 Ve cs2 de böyle takılı kalıyor kapanmıyor error atmıyor sadece böyle kalıyor
  8. A

şimdi yaptım ama sonuç yine aynı
  9. A

denemedim birazdan denicem 1772308491 bios güncelledim
  10. A

Tekrardan söylediğim gibi hata kodu yok
  11. A

şuan yok ve ekstra son durum bilgilendirmesi: oyun açıldı poligon girdim yine aynı şekil error spamladı kapandı.
  12. A

galiba dikkatli okumadınız, biz ekran kartını taktığımız zaman ddu ile tüm eski driverleri sildik (AMD nin) sonra nvidianın driverlerini sorunsuz kurduk, ancak yine çözülmedi bizde sıfırdan windows 11 kurduk formatlayıp, nvidia driverleri öyle kurduk ama sonuç aynı.
  13. A

donanım banı olsa oyun açılmaz diye düşünüyorum bir kaç kez denedim 1 kere açıldı dediğim gibi
  14. A

Oyun bi ara açıldı ayar yaptım poligon girdim yine yükleme ekranına attı sonra error spamladı alt tab atamıyordum bilgisayarı resetledim
  15. A

yazdığım gibi sıfırdan formatladık windows 11 kurduk
  16. A

hata kodu almıyorum 1772283617
  17. A

Merhaba dün 27 şubatta eski rx 570imi rtx 2060 ile takasladım (üzerine nakit vererek) eve geçtim yakın bir arkadaşım driverleri silip yeni driver kurmamda yardımcı oldu. Sonra valorantı test edicektim kart temiz sorunsuzdu, valorantı başlattım yükleme barı doldu ekrandaki gibi ve üst üste böyle...
  18. A

Yardım Goodram Ram aldım çalışmadı

Merhaba 1 mayıs salı günü x2 8gb ram ve 512gb m2 ssd sipariş etmiştim. Ürünler 3 güne elime ulaştı. Ramleri goodram aldım. (aşağıda linki var) ssd yi taktım çalıştı. ramleri taktım start verdim, ekran gelmedi fanlar dönmedi. ramin birini söktüm ve çalıştırdım ekran geldi bilgisayar çalıştı...
  19. A

Yardım Yeni ram ve ssd aldım ancak ekran gelmedi

bios güncel önceden arkadaştan ram ödünç alıp güncelledim
  20. A

Yardım Yeni ram ve ssd aldım ancak ekran gelmedi

Merhaba yeni ram ve ssd aldım sistemimi aşağıya yazıyorum. - Asus EX a320m gaming anakart - Amd ryzen 5 2600x - Msi rx 570 ekran kartı - x2 8gb ram goodram 3200mhz - curcial m2 ssd sistemimi ikinci el topladım geriye ssd ve ram kalmıştı onları sıfır aldım bugün kargolarım geldi ama ekran...
Geri