Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Bu klavyelerden hangisini almalıyım?

İqunixin switchleri hassiyeti ve sariye biraz daha üst seviye kalıyor konfor daha önemliyse wraithten alın
  2. D

Yardım Bu klavyelerden hangisini almalıyım?

ikisinden birini tercih ediceksen İQUNİX öneririm wraith iyi bir marka ama bir sorun çıkarsa garanti süreçlerinde biraz uğraştırıyor
  3. D

Yardım Samsung Odyssey G65B 32 Alınır mı?

kral samsung tvde olduğu kadar iyi değil monitörlerde o kadar başarılı değil evet iyi ama pixel ölsü problemi olabiliyor çevremde bu sorunu yaşayan çok oldu
  4. D

5500 + rx580 Alınır mı?

kral buna bu kadar para vermene değmez eğer alıcaksan bütçeni arttırma şansın varsa bunu öneririm https://www.itopya.com/kuark-speed-5-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-radeon-rx-7600-gaming-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m_h28791 emin ol bu sistemden kat ve kat iyidir hatta özelleştirme kısmından...
  5. D

Yardım İşlemci Yükseltme...

hocam i5 14400f yeterli olur bütçe dostu olur darboğaz yaşayabilirsin araştır ama ekran kartını bir yerden sonra değişmedi tavsiye ederim
  6. D

Çözüldü✓ Valorantta 30 fps alıyorum

hocam format önerim olur düzelmemesi durumunda donanımsal olabilir
  7. D

Çözüldü✓ Valorantta 30 fps alıyorum

fps sabitleme falan açılmıştır belki hocam donanımsalda olabilir bir sürü neden var başka oyunlardada aynı sorun oluyorsa donanımsal olabilir
  8. D

Çözüldü✓ PSU Değiştirdim, PC Açılmıyor

ne demek kral rica ederim
  9. D

Hocam ekran kartını sökme şansınız varmı altta kalan 4 adet ufak kablo var onları takmadıysanız start vermez pc 1742822635
  10. D

Kasanın anakarta bağlı kısımlarının bir resmini paylaşabilirmisiniz hocam eğer tüm kablolar bağlı olmasına rağmen kablo takıp anahtarı açmanıza güç gelmiyorsa anakarta bağladığınız tuş kontrollerini kontrol edin ona rağmen gelmiyorsa psu sorunu olabilir sizden anakarta bağlı kısımları ve led+...
  11. D

Çözüldü✓ Anakart değiştim fps sorunu yaşıyorum

Format + bios update çözdü
  12. D

Hocam format yapmaya başladığımda %77 de hata veriyor bir sorun var ne olduğunu çözmeye açlışıyorum şuanda formattan sonra düzelmesini umuyorum…
  13. D

Hocam bu gün bir deniyeceğim ama bana sanki bir şey açık ve donanımı kısıtlıyor gibi geldi sanki bir kısıtlama var tam performansta çalışmıyor gibi başka öneriniz varmıdır düzelmemesi durumunda
  14. D

Kullandığım sistemde msi b450m-a pro max anakart vardı kendime yeni bir beyaz kasa aldım kasada argb özelliği olduğundan ve yeni işlemcim için yeni bir anakart almak iyi olur gibi düşündüm asus b550m-k argb modelini tercih ettim toplama işlemini bitirdim kasaya güç verdim kasa çalıştı bir sorun...
Geri