Arama sonuçları: *

1. resolvedati

Yardım Monitör Seçimi: 200Hz mi 240Hz mi?

Cs2 de kaç fps alıyorsun? Benim laptop 165 hz csde 200 fpsleri gördüğüm için 200 hz mönitör aldım sende ona göre karar ver
  2. resolvedati

Yardım MSİ MAG 244F Alınır Mı?

Geldi mi ürün? benim geldi çok memnun kaldım bütün testlerden başarılı geçti sende durum nedir?
  3. resolvedati

Acer Nitro 16 + MSI MAG 244F – HDMI ile 200 Hz alınır mı?

Laptopum Acer Nitro 16 (2023) – Ryzen 7 7840HS / RTX 4060, dahili ekranı 165 Hz. Yeni aldığım monitör MSI MAG 244F (200 Hz, FHD). Ürünün satış yorumlarında gördüğüm kadarıyla laptopu 165hz olmasına ragmen ürünün içinden çıkan çift taraflı hdmi kablosu ile 200 hz alanlar var. fakat ben seçtiğim...
  4. resolvedati

Yardım MSİ MAG 244F Alınır Mı?

Aoc stoğu olmadığı için ben bunu yeni sipariş ettim daha gelmedi. Araştırdığım kadarıyla kronik sorunu yok ama çok fazla detaylı inceleyende görmedim sipariş edebilirsin
  5. resolvedati

🔥İndirim 🔥🔥🔥(Shein) Sakura, Pudding ve Dragon Keycaps - Switch (blue, red, brown) indirimleri

Bu şekilde gözüküyor pembe olanı satın aldım ben
  6. resolvedati

🔥İndirim 🔥🔥🔥(Shein) Sakura, Pudding ve Dragon Keycaps - Switch (blue, red, brown) indirimleri

Belki stok gelebilir ara ara kontrol etmek lazım kırmızı alıcaktım normalde stokdan dolayı bunu çektim bende :D
  7. resolvedati

Baskı ve malzeme kalitesini beğendim beklediğimden iyiydi adamlar güzel işlemiş. 1755080061
  8. resolvedati

Fazla detaylı çekemiyorum iş yerindeyim hocam idare et :D
  9. resolvedati

8inde sipariş vermiştim bugün geldi bana sakura pembe keycaps sipariş etmiştim
  10. resolvedati

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

AULA F75 - MCHOSE G75PRO - DYNTAB 75X - ATO87 Bu 4 klavye mevcut bende hepsini denedim ama dediğin gibi mchosenin kalitesi bi farklı hissettiriyor.
  11. resolvedati

https://epomaker.com/blogs/software/epomaker-driver Buradan indirebilirsin hocam. Eğer usb ile bağladıysan programı açmayabilir AULF75'de öyle oluyordu bende yanlış hatırlamıyorsam. Kablosu ile deneyebilirsin belki düzelebilir.
  12. resolvedati

Kontrol ettim bir sorun göremedim detaylı inceleme şansım olmadı mesaiden sonra tekrardan bakıyım hocam
  13. resolvedati

Ürün geldi şimdi 1-2 keycapsı yerinden çıkmış onun harici ürün kalitesi idare eder kötü değil ben beğendim
  14. resolvedati

BLUETOOTH HOPARLÖR ÖNERİSİ XIAMOI SOUND OUTDOOR

2000 TL Fiyat bandında bu ürün yerine başka tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır yoksa bunu alıyım mı direkt?
  15. resolvedati

Yok hocam sadece bunlar mevcut. Vergi ödedin mi sen yada ne kadar ödedin
  16. resolvedati

Yardım VXE Mad R vs McHose L7 Pro vs Scyrox V6

Scyrox serisinin bataryasından ötürü genelde çekiniyor insanlar. 4000hz'de işim gereği sabahtan geceye kadar kullandığım oldu hiç yarı yolda bırakmadı. 8000hz kullanırsan günlük 7-8 saat diyorlar fakat hiç denemedim. Karar senin.
  17. resolvedati

SCYROX V6 / ATK A9 ULTRA

Scyrox v8 kullanıyorum 3-4 ay oldu 4000hzde kullanıyorum hiç yarı yolda bırakmadı. Sabahtan geceye kadar kullandığım zaman oldu işim gereği ben memnunum. Diğer mouse hakkında pek bilgim yok.
  18. resolvedati

Yardım VXE Mad R vs McHose L7 Pro vs Scyrox V6

Scyrox v8 olanını kullanıyorum bahsettiğin sorunların hiçbirini yaşamadım bana denk gelmemiş olabilir kronikse eğer bilmiyorum. Gayet memnunum iyiki almışım dedirtti. Diğer ürünler ile ilgili bir fikrim yok.
Geri