Arama sonuçları: *

1. F

Steam Bekleyen Bakiye Sorunu

Valla ben de desteğe yazdım ama umudum yok
  2. F

Evet Rust alıcaktım, siz?
  3. F

Hee neyse yapcak bir sey yok
  4. F

Merhabalar, steam hesabımdaki stickerları sattım ve yaklaşık 13 dolarım oldu. Fakat bunlar bekleyen bakiye olarak gözüküyor, akşam steam indirimleri bitiyor ve rust almak istiyorum. Akşama kadar normal bakiyeye dönüşür mü ?
  5. F

MageGee Star 75 Klavye 518 TL alınır mı?

Merhabalar, temudan magegee Star 75 Klavye gördüm baya da bi alıcısı var. 718 TL'ye geliyor ve Akbank da bana kampanya verdiği için 200 TL daha indirim yapıyor. bu fiyata alınır mı? Kullanan ve memnun kalan var mı? 1742383573 Klavye bu arkadaşlar 1742383819 Yorumların birçoğu olumlu
  6. F

Temu 1800 TL siparişim gümrükte takılır mı ?

Arkadaşlar hepinizin mesajları için teşekkür ederim. Sipariş ver kısmına girdiğimde ürün siparişi verilemiyor. Bu yüzden klavyeyi çıkardım ve mouseu ekledim. öylelikle kabul oldu, 1073 tl ücret tutuyor şimdi siparişi geçiyorum.
  7. F

Hocam ben de öyle biliyorum fakat bazılarının gümrükte sorun yaşadığını görünce aklımı kurcaladı
  8. F

Merhabalar, ilk kez temu indirdim ve sipariş vermek istiyorum. Aşağıdaki ürünleri sipariş vereceğim ve yaklaşık 1800tl tutuyor. gümrükte bir sorun yaşar mıyım ? bu ay içinde yurtdışından sadece 1 ürün sipariş etmiştim. bunlarla 5 olacak. Magegee Star 75 Attack Shark R1 RGB 7 Renk Mikrofon Park...
Top Bottom