Arama sonuçları: *

1. Salwador26

Bu bilgisayarı topladım fikirlere açığım

İnventustan almayı düşünüyorum hem firma olarak fikir hem sistem olarak fikirlere açığım eksik veya daha iyi olur diyeceğiniz bir şey varsa buyrun
  2. Salwador26

Bu darboğazdan mı oluyor?

İnternete darboğaz testi yaz donanımlarını girip öğrenebilirsin dar boğaz yaparmı yapmazmı donanım bilgisi vermeden konuda sana yardımcı olamayız.
  3. Salwador26

Yardım Monitör Hz,Çizik Sorunu viewsonic vx2728j

Malesef yeni kabloyla düzelmedi ekran kartıyla alakalı değil sanırsam monitör ile alakalı tamirciye götüreceğim model yazmayı unutmuşum Viewsonic VX2728J 27
  4. Salwador26

Yardım Monitör Hz,Çizik Sorunu viewsonic vx2728j

60 Ve 75hz`de sadece alt kısımda bir bozulma oluyor 165hz`e aldığında ekran çizik çizik oluyor. Dp değişip denedim.
  5. Salwador26

Çözüldü✓ Gamepower Devour S Beyaz Yüzeyi Okur mu?

Bu mouseped`i almayı düşünüyorum Gamepower Devour S kullanıyorum beyaz yüzeyleri okurmu araştırdım bulamadım.
  6. Salwador26

R5 5600, 5600x için kule tipi soğutucu önerisi

Setup Özellikleri kasa: Zalman s3 tg atx anakart: asus prime a320m-f power: cougar xtc500w ekran.k: rx580 işlemci olarak r5 1600 kullanıyorum şuan 5600 veya 5600x alacağım stok fan kullanıp yıpratmak istemiyorum bu nedenle kule tipi tercihim ışıksız bir kule tipi fan önerisi kasaya sığarmı...
  7. Salwador26

Sistem Upgrade Önerileriniz

Selamlar oyunlarda hafif takılmalar yaşamaktayım oyunlarda tatmin etmiyor. Oynadığım oyunlar: Valorant,Lol,Cs2,Ets Anakart: asus prime a320m-f işlemci: R5 1600 Six-Core Ekran K.: rx580 oc Ram: Corsair Vengeance LPX 8 GB x2 Power: Cougar XTC 500W 80+ Fazla bütçe olmadığı için işlemciyi...
Geri