Arama sonuçları: *

1. O

Bu sisteme bu fiyat verilir mi

Eğer sistem temiz ise ve ısı değerlerini ölçütüğünzde düşükse alınır yalnız unutmayın işlemci boşta 44 45 derecede seyrediyorsa orada bir sıkıntı vardır aynı işlemciyi kullanıyorum
  2. O

Bu sisteme bu fiyat verilir mi

Hocam 9-9.5 civarı anlaşırsan iyi sistem
  3. O

Öneri Uygun Fiyatlı gaming IPS Monitör Önerileri

https://www.epey.com/monitor/msi-g255pf-e2.html Merhabalar arkadaşımdan ikinci el bir sistem alıyorum ( ilk sistemim değil ) eski sistemi satarken monitörde gitti ve araştırınca linkte belirttiğim monitörün özellikleri ve fiyatı beni cezbetti 1 MS ( GTG ) 180HZ Rapid IPS 24,5 inç...
  4. O

Çözüldü✓ RX 6800 ve Ryzen 5 3600 Uyum Problemleri

Fikriniz için teşekkürler zaten biraz araştırma yapınca sistemi önceden yazdığım gibi rx6800 ve yeni bir işlemci PSU vb yükseltmelerin pahalıya patlıyacağını gördüm bu yüzden son kararı tanıdıktan rx6600 8gb alacağım bu sistem 2 sene kadar beni götürür diye düşünüyorum
  5. O

Yardım PSU'm RTX 5070'i besler mi?

Bakınız arkadaşın yukarıda attığı listede ( Recommend ) yani tavsiye edilen 750W kısacası 750w PSU alıp eski 650w satıp elinizde kalan para ile monitör almak daha mantıklı olacaktır
  6. O

Yardım PSU'm RTX 5070'i besler mi?

650W PSU gayet yetecektir ancak ekstra OC vs yapacağım derseniz bu durumda PSU yükseltmeniz gerekir bu arada şunuda unutmamak gerek eğer 3 fanlı özel seri vb bir ekran kartı alırsanız örn(MSI RTX 5070 SUPRİM X EDİTİON ) bu modellerin güç tüketimi bazen daha fazla olabiliyor buna dikkat ediniz.
  7. O

İşte bu yüzden zaten 2k yada 4k monitör almayı düşünüyorum zaten r5 3600 uzun süre kullanmayacağım maksimum 6 ay sonrasında ekran kartı dışında tüm sistemi DDR5 platformuna yükseltmeyi planlıyorum. Ancak yinede ekstrem bir durumda 1080p monitörde oyun grafiklerini 2k ya çekip daha az darboğaz...
  8. O

Merhabalar yakın tarihte arkadaşımdan şöyle bir sistem alacağım Ryzen5 3600 B450 anakart 16gb 3200 MHz Cl 16 hyperX ram 1050ti 4gb ekran kartı 650W 80+ bronze PSU Rampage x horse kasa Fiyat 5000tl Soru, bu sisteme yeni 750w psu + RX 6800 eklersem sizce inanılmaz darboğaz yapar mı hadi diyelim...
Top Bottom