Arama sonuçları: *

1. Araschanw

Çözüldü✓ DONANIM ARŞİVİNİN DÜNKÜ VİDEOSUNDAN SONRA ANİDEN YÜKSELEN ANAKART FİYATLARI

Videoda 2.el anakart satıcılarına bir bölümde uyarıyor ve sıfır almamızı öneriyordu kendisinin önerdiği anakartın aynısını amazonda bulmuştum videodan hemen sonra zam yapıldı 1742394459 Ve ayrıca videodan sonra o anakart satışlarında birinci sıraya geldi
  2. Araschanw

Çözüldü✓ DONANIM ARŞİVİNİN DÜNKÜ VİDEOSUNDAN SONRA ANİDEN YÜKSELEN ANAKART FİYATLARI

Yinede diğer anakartların fiyatlarında bir değişiklik henüz yok
  3. Araschanw

Sanmıyorum çoğu parçaya gelmedi indirimden sonra getirebilirler
  4. Araschanw

Bu duruma sessiz kalamayacağım bütçem kısıtlı zar zor bilgisayar toplamaya çalışıyorum
  5. Araschanw

Öncelikle bir öğrenci olarak bu duruma sakin kalamıyor ve sinirinin bozulduğunu belirtmek istiyorum. 2.Eldeki anakart fiyatlarının saçmalıkları yetmezmiş gibi bu zincir yerdeki satıcıların stokları olmasına RAĞMEN aniden fiyatları yükseltmesinden iki kâr edeceğim diye yaptıkları saçmalıklardan...
Top Bottom