Arama sonuçları: *

1. abandoned

🔥İndirim BEKLENEN GRATİS %60 İNDİRİM--TÜM ÜRÜNLERDE

Normal fiziksel mağazalarda da geçerli mi bu indirimler?
  2. abandoned

Kredi Kartına İade Yapılan Para Ekstreden Düşer mi?

Evet doğru yukarıda bir arkadaşım o konu hakkında bilgi vermiş.
  3. abandoned

Bazı bankalarda bu borç , iade geldiyse borç tutarından düşülebiliyormuş.
  4. abandoned

Son düzenleme, 14.04.2024 tarihinde karta ödeme yapmış olduğum tutar banka hesabıma aktarıldı. Bu zorlu süreci de burada anı olarak bırakmak istedim. Başına gelebilecek arkadaşlar için örnek teşkil etsin. Garanti kredi kartı ile alışveriş yaparsanız ve iade sürecinizde ekstreniz kesildikten...
  5. abandoned

Garanti , hala beklemedeyim bakalım tutar geri yansıyacak mı banka hesabına. 1744574302 Kesinlikle katılıyorum , gerçekten 1 ay parayı kullanmak için insanı rezil etmiş oluyorlar. Boşa altın bozdum bi ton komisyon ödedim cart curt. Durduk yere 80k para gitmiş oldu bu süreçte başka bir laptop...
  6. abandoned

Başına gelebilecek arkadaşlar için ; Banka bu tutar karta yansısa bile ödemeyi yine de yapmam gerektiğini, sonra da kart limitini aşan tutarın hesaba aktarılması için müşteri hizmetlerinden kayıt açılması gerektiğini söyledi. An itibariyle mecburen ödemeyi yapmak zorunda kaldım ve kayıt...
  7. abandoned

Şu şekilde bir düzeltme yapayım galiba net anlaşılmamış, kredi kartından taksitsiz olarak peşin tek çekim aldım, ekstre ayın 5inde geldi fakat iade ayın 9unda geldi. Son ödemem 14ünde. Yani karta geldi para fakat borç öde kısmından silinmedi yani iade edilen para borçtan düşmedi.
  8. abandoned

ürünü taksitli almadım ama peşin aldım para da geri geçti karta öyle bi durum var
  9. abandoned

Merhaba sevgili arkadaşlar. Bundan 3 hafta kadar önce amazon dan bir laptop aldım kredi kartı ile 40.000TL ye , bu laptopu kutusunu bile açmadan hall sensor sorunu olduğunu öğrenince iade ettim. İade süreci çok uzadı ve ayın 05.04.2025 de kartın ekstresi kesildi. Para iadesi 09.04.2025...
  10. abandoned

🔥İndirim HP Victus 16 RTX 4060 7840HS 38.999 TL!

Merhaba dostlar, bu cihazı 18 martta Amazon.com.tr den sipariş ettim. Ürün bugün elime ulaştı cihazı çok sevdim kaliteli duruyordu (İlk gaming laptobum) normalde masaüstü kullanıcısıyım ve güzel bir bilgisayarım var çok şükür fakat seyahat etmem gereken bir döneme girdiğim için mecburiyetten...
Geri