Arama sonuçları: *

1. T

Topladığım sisteme yorumlarınız lütfen.

Toplamayı düşündüğüm sistem için seri görüşlerinizi bildirir misiniz ?
  2. T

2K ve 4K IPS Monitör Tavsiyesi Aranıyor

Hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. 2k olan için belirledim, Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 67C5GAC1TK bunu alacağım. 4k olanı halen belirleyemedim. Var mı bir tavsiyeniz ? Evet ikisi için toplam bütçe 16k
  3. T

2K ve 4K IPS Monitör Tavsiyesi Aranıyor

Ryzen 9 9950x, 5070TI sistemim için bir adet 27 inç 180 hz veya üzeri, IPS panel 2k monitör. Bir adet de 4k renkleri güzel gösteren video edit renderlarda kullanabileceğim IPS monitör tavsiyesine ihtiyacım var. Bütçem 16k. Şimdiden teşekkürler.
  4. T

Ryzen 7 9950X, 5070TI Sistemime Monitör Önerisi!

Merhabalar, 9950x, 5070TI sistemim için 2 adet monitör alacağım. Bir tanesi 24 veya 27 inç - 2K 180 yahut üstünde hz değerinde, düşük gecikmeli, pivot özellikli IPS panel olmalı. Diğer monitör 27 inç yahut 32 inç mümkünse curve, 10 bit renkleri doğru veren 4K video edit işlerinde vs kullanmak...
  5. T

AMD Ryzen 9900x işlemci için ATX Anakart Önerisi, Bütçe 8000 TL

Valla Valla hocam en olmadı kasayı delerim sağdan soldan diyorum. Kasaya para harcayacağıma monitöre harcarım. Bu arada yine biraz değiştim sistemi son hali şöyle oldu. Uygun monitör bulmak diğer herşeyden daha zor oldu bu arada.
  6. T

Genel olarak bu şekilde oluyor hocam dediğiniz anakart ile, var mı bir öneriniz ?
  7. T

Merhabalar, Ryzen 9900X için hangi anakartları önerirsiniz ?
  8. T

Rüyalarımın sistemi ! Kontrol eder misiniz ?

Evet Hocam haklısınız o konuda. Fakat ne kadar hızlı o kadar iyi oluyor bizim işlerde de. Aradaki para farkına değiyor yani. Son olarak komponent listemi aşağıdaki gibi düzenledim, bi göz atar mısınız ? İş bilgisayarı olarak :)
  9. T

Önerdiğiniz işlemci hala 14700K nın çok gerisinde Render performansında. Kullandığım modelleme programı da tam olarak Blender. Fakat AMD işlemci harici varsa tavsiyeleriniz, memnuniyet duyarım. 1742479627 Neden işlemci intele karşısınız ? Acaba ilk yazımda iş için kullanacağımı belirtmediğim...
  10. T

Merhaba hocam, sıvı soğutucuyu 300 olarak revize ettim. Burada değiştirmeyi unutmuşum. Render, modelleme çalışıyorum. Intelin bu konularda performansının çok daha iyi olduğunu izlediğim incelemelerden çıkardım. Bütçe ... eyw hocam :D Bakıcam değiştirmek için.
  11. T

Merhabalar, sabah bir konu daha açmıştım. Gelen feedbackler sonrasında aşağıdaki gibi güncelledim. Varsa yorumlarınız ekler misiniz rica etsem.
  12. T

Hayatımda ilk kez PC toplayacağım ! Verdiğim özelliklerde PC alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar. İlk defa pc toplayacağım. Fark ettiğim şu oldu hazır sistemler toplamalardan daha uyguna gelebiliyor. Aşağıdaki gibi bir sistem belirledim. Tüm tavsiye ve önerilerinize açığım. Yorumlarınızı bekliyorum. İŞLEMCİ: Intel Core i9-14900K 6.0GHz 36MB Önbellek 24 Çekirdek...
Geri