Arama sonuçları: *

1. T

AMD Ryzen 9900x işlemci için ATX Anakart Önerisi, Bütçe 8000 TL

Genel olarak bu şekilde oluyor hocam dediğiniz anakart ile, var mı bir öneriniz ?
  2. T

AMD Ryzen 9900x işlemci için ATX Anakart Önerisi, Bütçe 8000 TL

Merhabalar, Ryzen 9900X için hangi anakartları önerirsiniz ?
  3. T

Rüyalarımın sistemi ! Kontrol eder misiniz ?

Evet Hocam haklısınız o konuda. Fakat ne kadar hızlı o kadar iyi oluyor bizim işlerde de. Aradaki para farkına değiyor yani. Son olarak komponent listemi aşağıdaki gibi düzenledim, bi göz atar mısınız ? İş bilgisayarı olarak :)
  4. T

Önerdiğiniz işlemci hala 14700K nın çok gerisinde Render performansında. Kullandığım modelleme programı da tam olarak Blender. Fakat AMD işlemci harici varsa tavsiyeleriniz, memnuniyet duyarım. 1742479627 Neden işlemci intele karşısınız ? Acaba ilk yazımda iş için kullanacağımı belirtmediğim...
  5. T

Merhaba hocam, sıvı soğutucuyu 300 olarak revize ettim. Burada değiştirmeyi unutmuşum. Render, modelleme çalışıyorum. Intelin bu konularda performansının çok daha iyi olduğunu izlediğim incelemelerden çıkardım. Bütçe ... eyw hocam :D Bakıcam değiştirmek için.
  6. T

Merhabalar, sabah bir konu daha açmıştım. Gelen feedbackler sonrasında aşağıdaki gibi güncelledim. Varsa yorumlarınız ekler misiniz rica etsem.
  7. T

Hayatımda ilk kez PC toplayacağım ! Verdiğim özelliklerde PC alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar. İlk defa pc toplayacağım. Fark ettiğim şu oldu hazır sistemler toplamalardan daha uyguna gelebiliyor. Aşağıdaki gibi bir sistem belirledim. Tüm tavsiye ve önerilerinize açığım. Yorumlarınızı bekliyorum. İŞLEMCİ: Intel Core i9-14900K 6.0GHz 36MB Önbellek 24 Çekirdek...
Top Bottom