Arama sonuçları: *

1. roosphx

Yardım XPG Valor Mesh kasa alınır mı?

Merhaba arkadaşlar 750W PSU'ya ihtiyacım var fakat araştırırken 750W PSU seçeneğinin çok az olduğunu gördüm ucuz olanların hep bir sıkıntısı var koruması yok vesaire. İyi olan modeller de 4000TL'nin üzerine çıkıyor. XPG Kyber PSU'da karar kıldım sonra araştırırken gördüm ki PSU'nun kendisi...
  2. roosphx

Yardım PSU'm RTX 5070'i besler mi?

Önerebileceğiniz bir PSU var mı 750W, bütçe olarak 3-4 verebilirim sanırım ama 3'e yakın olsa daha iyi olur.
  3. roosphx

4. roosphx

Nvidia'nın sitesinde 9950X ile bile 650W yetiyor yazıyor ama buraya sormadan önce sorduğum kişiler hep 750'ye yükselt dedi ama 650W yeterliyse bütçemi monitöre ayırmak istiyorum ve PSU bağlantılarını yapmak zor geliyor çok karışık görünüyor kasanın içi.
  5. roosphx

Inno3D Twin OC modelini aldım iki fanlı. Herkes yeteceğini söylüyor fakat PSU'm 4 senelik bir sorun olmasından korkuyorum taktığım anda bir problem olmaz değil mi?
  6. roosphx

Güç yetmezse ekran kartına bir sıkıntı yapar mı? Yani geldiğinde takıp denesem bir problem olur mu yoksa direkt yeni PSU mu almalıyım riske atmadan? 2K monitör de almam lazım bütçem kısıtlı.
  7. roosphx

Merhaba arkadaşlar PSU'm Corsair Builder VS650, sistemimin özelliklerini en aşağıya yazıyorum, bu sisteme Inno3D RTX 5070 ekran kartı aldım fakat PSU'dan hiç anlamıyorum bu ekran kartı da yeni olduğu için bilgi pek bulamadım. Nvidia'nın sitesinde 650W PSU yeterli olduğu söyleniyor ama bazı...
Top Bottom