Arama sonuçları: *

1. Numtex

Sizce 10 yıllık bilgisayarım yeterli midir Nvidia Gtx 1060 3GB Var?

Teşekkürler hocam öyle yapıcam konu çözüldü.
  2. Numtex

hocam ilk aldığım zamanı hatırlıyorum yıllar önce çok güzel açıyordu her oyunu ama şuan en basit oyunda bile donma oluyor yıllardır da format atmadık... bi format bide ram Yükseltmesi yapayım rahatça oynarım gibi teşekkür ederim
  3. Numtex

Yurt Dışında Üniversite Eğitimi İçin Tavsiyelerinizi bekliyorum

Eğer maddi durumun el veriyorsa aracı şirketler ile belirli meblağ da ödeme yaparak uzun ve detaylı bir şekilde gidilebiliyor iyiyce araştırmak lazım. Ama benim Önerim maddi durumun zorlanır gibi duruyorsa herhangi bir üniversiteye yerleşip ordan da erasmus yapmak çok daha mantıklı olucaktır...
  4. Numtex

Peki bu sistemle atıyorum CS2 gibi bi oyunu orta ayarda bile oynama şansım yokmudur ona göre format vb. ram yükseltmesine gitmeyi düşünüyorum ama gene de yetersiz ise satmayı düşünüyorum
  5. Numtex

Arkadaşlar güncel sistemim 10 küsür yıllık ve CS2 de fps bile alamıyorum oynanmıyor sizce yeterli midir? veya önerileriniz varsa atıyorum Ram Değiştirme Upgrade yapma gibi her türlü tavsiyeye açığım -nvidia gtx 1060 3gb -amd ryzen 5 1500x quad-core processor 3.50 ghz -GSKILL 8GB (1x8GB) Aegis...
Top Bottom