Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Lenovo r25i-30 standby mode sorunu

Çözebildinmi
  2. H

Lenovo 27 qe monitor standby mode sorunu?

Bende olmuyor ya
  3. H

Lenovo Legion R27QE standy mode hatası

Başkasının pc sini taktığımda çalıştı monitör kablolarıyla fln ama benim kasada çalışmıyor
  4. H

Lenovo Legion R27QE standy mode hatası

Arkadaşlar 2. el kasa almıştım test edip aldım monitör vs çalışıyordu fakat şimdi Lenovo monitör sipariş ettim DP ile ekran kartına bağladım fakat ekran gelmiyor geliyor ışık vs yanıyor ama görüntü aktarmıyor. Stanby mode giriyor çıkmıyor. Işık turuncu yanıyor yani. Menüde falan tuşları...
  5. H

🔥İndirim Glorious Model D Minus Kablolu Gaming Mouse 755 TL

Elim büyük acaba 2. El uyguna mouse gelcek onumu alsam ne model olcak bilmiyomda
  6. H

🔥İndirim Glorious Model D Minus Kablolu Gaming Mouse 755 TL

alınır mı? sizce fiyatı değermi
  7. H

Lenovo 27 qe monitor standby mode sorunu?

Çözebildinmi aynısnı yaşıyorum
  8. H

2K FİYAT PERFORMANS IPS MONİTÖR TAVSİYE EDERMİSİNİZ

Okusana kardeş diye ithammı olur embesil
  9. H

2K FİYAT PERFORMANS IPS MONİTÖR TAVSİYE EDERMİSİNİZ

1. Den neden uzak durun dediniz
  10. H

Öneri Lenovo Legion R27QE VS Msı Mag 275QF Hangisini Almalıyım?

lenovo sipariş ettim 275qe de asansör özelliği yok diye, ikisi arasında çok bi fark varmıki, ayrıca lenovada g sync yoksa iade edip 8k ya mag almayi düsünüyom
  11. H

❌İndirim Bitti! MSI MAG 275QF 180hz 0.5ms Monitör 7.000TL

lenovo legion r27qe mi daha iyi yoksa bumu ikisi arasında kaldım neyi seçeceğimi bilemiyorum
  12. H

hepsiburadadan alıcam yine çok bi fark yok 7.5k da bence uygun tüm monitörler uçmuş
  13. H

3000 TL Bütçe ile Klavye mouse ve Kulaklık Önerisi

merhaba arkadaşlar 3000 tl bütçem var bana 3000 TL'ye alabileceğim en uygun klavye mouse ve kulaklık önerilirinizi söylermisiniz klavye ve mouse oyun için kullanılacak en f/p ürün hangisiyse o daha iyi olur sanırım 2. el de olur hiç farketmez bütçe ufak tefek oynayabilir onda sıkıntı yok...
  14. H

ne kadara aldınız bende şimdi 7.5k ya alıcam akşam
  15. H

Bende merak ettim bilen arkadaşalar varmı
  16. H

ViewSonic VX2758A-2K-Pro-2 vs Lenovo Legion R27QE

ViewSonic VX2758A-2K-Pro-2 (8600TL) ve Lenovo Legion R27QE (7500TL) arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu arada bunlardan daha iyi monitor varsa 8.000 TL altı önerilere açığım. Ya da 1 2 ay daha mı beklemeliyim fiyatlar uçmuş düşmesini beklemeli miyiz? Şu anda Lenovo daha iyi...
Top Bottom