Arama sonuçları: *

1. A

BİOSA GİRİŞ İÇİN ŞİFRE İSTİYOR

Hocam 1234 0000 gibi basit şeyleri denediniz mi? Eğer uğraşlar sonucunda bulamıyorsanız bilgisayarciya 700,800 liraya bios sıfırlama işlemi yapılıyor diye biliyorum.
  2. A

Galaxy A56 mı Honor 400 mü?

Hocam ben honor 200 kullanıyorum. Bende arayüz konusunda endişeyle geçmiştim ama pişman değilim. Çok temiz akıcı bir arayüzü var. Her arayüzün farklılıklarından dolayı bir alışma süresi olur ama güncellemelerle çok gelişiyor gerçekten. Bence pişman olmazsınız. Düşük verimle uzun yıl...
  3. A

Yeni değiştirilen bios pili verileri saklayamıyor.

Sorun sizce her şehirde olmaması mı? Ayrıca örnek monsterın bursada izmir de ve istanbulda birden fazla servisi var. Tek endişem sadece istanbulda olması değil. Acer servis için çok fazla şikayet olması ve güven vermemesi. Ayrıca güzel olsa bile kargoda bir parça zarar da görebilir. Servise...
  4. A

Acer servisi hakkında çok fazla kötü yorum var ve servisi sadece İstanbul'da var. Kargoyla bilgisayarı gönderirken oluşabilecek hasar riski ve birkaç hafta kalmasıda cabası. Sıfırı 30k olan bilgisayardan 50k tamir ücreti isteme, ssd yükseltme işleminden dolayı garantiden çıkma ihtimalide var...
  5. A

Yeni bir güncelleme bilgisayarı şarjdayken açtım ve kendi kendine bileşen görüntüleyicisini açtı sonra bilgisayarım dondu. Mouse, touchpad, alt f4 hiç bir şey çalışmadı. Kullanmadım. Sonra mecbur güç tuşundan kapattım. Sarjdan çıkarıp açtım bu sefer acer ekrani geldi ve yükleme çarkı dondu ve...
  6. A

Merhaba. Acer Nitro 5 AN515 model laptopuma 1 TB Kioxia Exceria Pro SSD taktım. Sorunsuzca kurdum. Birkaç gün sonra şehir dışından eve döndüğümde bilgisayarımdaki Windows 11 Pro'nun dosyaları bozulduğu için bilgisayarı açamadım. Gelişmiş seçenekler çok sınırlı ve işe yaramayacak ve bilgisayarı...
  7. A

Acer Nitro 5 laptoba yüksek mhz ram takılır mı?

Biostan herhangi bir şekilde arttırmanın veya oc yapmanın bir yolu var mıdır peki?
  8. A

Acer Nitro 5 laptoba yüksek mhz ram takılır mı?

Hocam bu bilgiye nereden ulaştınız?
  9. A

Kioxia exceria pro laptop için alınır mı?

Tamamdır hocam çok sağolun. Yaklaşık aynıdır diye tahmin ediyorum yükseklikleri.
  10. A

Hocam bu ürün laptop için uygun mudur? Biraz kalın gibi gözüküyorda
  11. A

Merhabalar Kioxia exceria pro 1 tb almayı düşünüyorum ama laptop sahibiyim ve çok ısınan bir ssd diyorlar. Wd blue sn580 almayı düşünüyordum ama exceria pro çok daha iyi. Tek tereddütüm fazla ısınıp olumsuz etki yaratması. Acer nitro 5 model bir laptop için alınır mi sizce? Soğutucu blok...
  12. A

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Max modelinde kablosuz da 8k hz oluyor. Pro modelinde kablosuz 1k hz. Başka yok diye hatırlıyorum. Arada 300,400 lira fark var.
  13. A

Yeni mouse aldım iyi mi?

Almadan önce yazsaydınız en azından hayır dendiği zaman başka bir mouse alabilirdiniz. Aldıktan sonra iyi veya kötü olması pek bir şeyi değiştirmez.
  14. A

Yardım Şu klavye alınır mı ?

Hocam bazı modellerin hala satışları var sanırım.
  15. A

Yeni başlayan birisi için org önerisi.

Merhabalar. Org çalmayı öğrenmek istiyorum ama hiç bilgim yok diyebilirim. Çok bütçem yok, profesyonel bir şey de istemiyorum. Fiyat veremiyorum çünkü bu piyasayı bilmediğim için saçma bir bütçe belirlemek istemiyorum. Zamanla bütçeyi arttırırım fazla olursa. Yakın zamanda bir rehber veya forum...
  16. A

1000 tl bandında mouse önerisi

Hocam 200 300 lira ekleyip vxe r1 se gibi mousları almak daha mantıklı. Temudan indirimli ajazz aj159 pro falan da bakabilirsiniz. Artık onlar eski nesil kaldı çoğu açıdan.
  17. A

Yardım 8Mpbs İle Oyun Nasıl Yükleyebilirim?

Hocam eskiden fiber yokken 0.8 ve nadiren 2 mb indirne hızım vardı ve fazlaca pingim vardı. Sırf internet yüzünden valorant falan oynamıyordum. Zaten yetersiz birde dengesizse baya ping çıkar.
  18. A

Hocam o zaman zor ama arkadaşımında alt yapısı çökmüştü. Yaklaşık 40, 50 mb download alıyordu. Dediğim gibi bulabilirseniz yükseltin eğer yoksa akşamdan indirirsiniz. Hikayeli oyunlar oynarsınız. Yoksa ping çok fazla olur. Zevk alamazsınız.
  19. A

8 mb yerine 32 mb internet alırsınız? Bu soru ciddi miydi şaka mıydı?
  20. A

Ne kadar var? 8 mb le 50 gb Lık oyunu gece açık bırakırsan 1,2 güne indirirsin ama online oyunlar sıkıntı. Taahhüt değişene kadar single player takıl.
Geri