Arama sonuçları: *

1. C

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

tadını çıkar, telefonundan başka hesap açma ve başka hesaplara giriş yapma. Sürekli arka arkaya kampanya gelmeye devam eder. 7 yada 8 katılımdan sonra muhtemelen artık katılıma izin vermez. Bu durumda telefondan ugulamayı silip bir hafta tekrar login olma. şuanda bu durumu yaşıyorum, bakalım...
  2. C

bana şubat ayından beri 8 kere verdi. bende de yok
  3. C

5 ten sonra banada vermedi 1 hafta, sonra farklı bir telefondan giriş yaptım siparişler içerisinde çıktı. Sonra yeni telefondan yeni hesap açtım ne göreyim 1800 TL verdi @))) Umarım arka arkaya hep 1800 TL verir. Bu ara sürekli yeni hesap açıyorum 1000 TL ve 1800 TL kovalıyorum. 600 TL çıktımı...
  4. C

iphone ve icloud ile giriş yaptığım bir hesapta 1800TL wincredit çıktı, vergi dahil 1600 TL harcayama sipariş kargoya verilirse 1800 TL kredi yatacak.
  5. C

Diğer hesaplara geçiş yaptığımda, hiç hareket olmuyor. Sadece telefonda ilk açtığım hesapta sürekli promosyon geliyor. Çeşitli Clone uygulamasında denemeler yaptım onlarda hep aynı şekilde
  6. C

Can alıcı soruyuda sorayım, Eş dosttan aldığım sipariş verilmiş 10 hesabı kendi telefonumdaki temu uygulamasından kontrol ediyorum. Fakat sadece 1 tanesinde çark çıktı ve tekrar gelmedi ve kendi hesabımda sadece tekrarlı çark çıkıyor. Kullandığınız bir clone uygulaması vs var mı? Sanki ilk kez...
Top Bottom