Arama sonuçları: *

1. J

Yüksek Bütçeli Sistem Önerisi

Hazır sistem hocam. Fiyatı öylesine yazdım altı üstü de olabilir güvenilir site ve sağlam sistem olduğu sürece. Sadece sistem arıyorum bu arada, mouse vs yok.
  2. J

Yüksek Bütçeli Sistem Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Aşağıda belirttiğim özelliklere sahip bir sistem arayışımız var. Satıcı güvenilirliği ve ödeme kolaylığını göz önüne alarak önerebileceğiniz sistemler var mıdır? İşlemci: i9 yeni nesil Ekran Kartı: 16gb vramli nvdia Ram: ddr5 32gb Anakart: wifi desteği olsa iyi olur Ssd...
  3. J

Ortalama 65K Bütçeli Sistem Önerisi

Selamlar arkadaşlar, Reklamcılık yapan biri için sistem bakıyorum. Oyun vs oynamıyor dükkana alacak bilgisayarı. Bir tanıdığı saçma sapan monster kasalar önermiş. Ortalama 65K civarlarına işe yarar ve ilerde de yükseltilebilecek sistem önerileriniz varsa yazar mısınız? Teşekkürler şimdiden.
  4. J

Mühendislik için 100-120Kya kadar Laptop Önerisi

Arkadaşlar selamlar, İnşaat mühendisi bir arkadaşım için laptop önerisine ihtiyacımız var. Öncelikli olarak CAD uygulamaları için kullanılacak. Arada oyun oynayacak. Bir de RGB klavye şartı da var. 100-120kya kadar bütçe esnetilebilir ama daha ucuza öneri varsa tadından yenmez tabi. Öneriler...
  5. J

34K'ya bu sistem alınır mı?

Tekrar baktım da haklısınız hocam. Sanırım ilk attığım sistemden vazgeçip bunu koyacağım onun yerine. Teşekkür ederim katkınız için. Yine de farklı önerilere halen açığım arkadaşlar.
  6. J

7500f li sistemleri kontrol ettim ancak bütçemi aşırtamıyorum maalesef
  7. J

Direkt önerebileceğin 7500fli hazır sistem var mı hocam?
  8. J

Arkadaşlar selamlar, Bütçe max bu kadar. Bu bütçeye bundan daha mantıklı bir alternatif bilen var mı? 1080p gaming için alınır mı? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-13100f-rtx-5060-h610m-480gb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  9. J

25k-35k arası sistem önerisi

Arkadaşlar selamlar. Bu bütçe aralığında güncel en mantıklı seçenekler neler? Fiyatların fırladığını ve şu sıralar bu bütçelerde fazla opsiyon bulunmadığının farkındayım. Yine de bilgisi olan kardeşler bir el atarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
  10. J

VOK-ENTRY V2 vs THUNDER 4060 v3

Est. hocam, bu haliyle hangisi tercih edilmeli sence?
  11. J

Bu bütçeye 7700xt sistem var mı?
  12. J

Selam arkadaşlar, VOK-ENTRY V2 + b450 anakart ve ventovg15fe kasa yükseltmesi mi THUNDER 4060 V3 + ventovg15fe kasa + strong m4-12xpro işlemci soğutucu yükseltmesi mi? Bu bütçelerde daha iyi öneriniz varsa dört gözle bekliyorum...
  13. J

20.000 TL Civarı Hazır Sistem

Buna yorumunuz olur mu hocam? https://www.itopya.com/modartfastv4intelcorei314100fasusgeforcertx4060dualocv2edition8gb16gbddr55_h28749
  14. J

Önerebileceğin 7600lü sistem var mı hocam. Yukarda paylaşılan sisteme yorumun ne olur?
  15. J

VOK-ENTRY V2 Alınır mı?

Alternatif öneriniz var mı acaba? Önerebileceğiniz sistem varsa süper olur. Aynı bütçeye daha iyi bir öneriniz var mı hocam?
  16. J

Ryzen 5 7600x işlemci rtx 3060ti sistem nasıl(dahası var)

Bu şekilde ne kadar oluyor maliyet hocam?
  17. J

VOK-ENTRY V2 Alınır mı?

Arkadaşlar selam. Aşağıda alıntıladığım beklentiler üzerine @Loading... hocam şu sistemi önerdi. Çok arayışa girmek istemiyorum. Amacım belli bütçem belli. Çok anlamasam da bu haliyle bana ok göründü. İnceleyip yorum yaparsanız yada şunu al daha iyi olur derseniz çok sevinirim. Ana kart b450m...
  18. J

b450nin ne avantajı var hocam? Öğrenmek adına soruyorum. Bir de 3 Tane Vento var hangisini önerirsin?
  19. J

Peki önerin nedir hocam? Eğer bütçe artır şu sistemi al dediğin önerilerin varsa bütçe artırabilirim. Sadece kullanım amacım belli olduğu için gereksiz para harcamak istemiyorum. Yazdığım gibi online oyunları oynayacağım genelde. Sistemin monitörü doyurmasına gerek yok bu arada. Monitörü iş için...
  20. J

Arkadaşlar selam. 20k bütçeyi çok aşmayacak şekilde alıp kenara koyabileceğim(upgrade edilebilir olursa iyi olur) ve çoğunlukla LoL, Valorant, Cs, Apex tarzı online rekabetçi oyunları oynayabileceğim bir pc almak istiyorum. En yeni çıkan oyunları oynamak gibi bir derdim yok arada Cyberpunk...
Geri