Arama sonuçları: *

• Users: ish?
  • Order by date
  1. ish?

Üst segment ama FP odaklı parça önerisi

Akşam konuşuruz şu anda müsait değilim
  2. ish?

Benim dediğim buydu aslında
  3. ish?

Tamam öyleyse senin söylediklerini deneyeceğim öncelikle, beğenmezsem köşeye koyarım artık ne olacak
  4. ish?

Düşüneceğim daha geçenlerde 45 gram bir mouse vardı onu kullanmıştım gerçekten kontrol etmesi çok zor oluyor ayrıca tek sıkıntı bu değil tutuş olarak logitech rahat geliyor diğerlerini tam kavrayamıyorum
  5. ish?

Tutuş bakımından en rahatı logitech ayrıca 114 gram olmasıda iyi daha önce kullanmıştım oldukça rahattı senin önerdiklerin biraz uymuyor bana çok hafifler birde tamperli camda oynuyorum eğer senin önerdiklerini alırsam hedefleri vuramam 😅
  6. ish?

Pek rahat değil gibi gözüküyor bence tercihim logitech olmalı 5-6k arasındaydı sanırım
  7. ish?

Pek bir bütçe sınırı yok gecikme süresi az olsun kablosuz dongleli olacaksa. Ayrıca çok hafif mouse kullanmayı sevmiyorum mümkünse ağır olanlardan örnek olarak Logitech var onun gibi 502 heroydu sanırım ama daha iyileri var dersen göz atarım
  8. ish?

Tamamdır teşekkür ederim uygun bir zamanda almayı düşünüyorum öncelikle merkezi odayı biraz kişiselleştirmem lazım uzun sürecek gibi son sorum ise mouse önerin var mı?
  9. ish?

aa klavyeyide buradan almıştım sıkıntı çıkmadı ama monitörde herhangi bir sıkıntı çıkarsa sorun yaşamam değil mi değişim gibi konularda
  10. ish?

Evet oled istiyorum görsel roman oyunları oldukça fazla oynuyorum renkler ne kadar canlı ve doğru olursa o kadar iyi
  11. ish?

Teşekkürler peki monitör önerin var mı? 540 hz belki 480 hz de olabilir geçenlerde gezinirken 60-70k civarında bir monitör görmüştüm 480hz di alınır mı
  12. ish?

Gskill bilmiyorum ramlerde pek araştırma yapmadım sadece mhz ve cl önemliymiş sanırım birde kapesite... 4 slot yerine 2 slot kullanırsak daha verimli oluyormuş onuda söylediler sanırım 32 Gb 2 adet ram almak yeterli olur
  13. ish?

Evet duymuştum 1742602134 Açıkçası fazla bilmiyorum 1 hafta oldu araştırmaya başlayalı ssd tarafında kingston popüler gibi ama ram, anakart konusunda takıldım
  14. ish?

Şirket mensubuyum yöneticilik gibi
  15. ish?

Sadece eğlence amaçlı evimde kullanmak için topluyorum 2D proje vb. için değil 2D görsel roman oyunları için. Rtx 5090 gereksiz geldi Rtx 5080 kararlaştırdım. İşlemci olarak dediğiniz güzel fakat ssd ve ram pek anlamadım neden o kadar fazla gerekiyor ki
  16. ish?

Gerek yok istediğim zaman en iyi sistemi toplayabilirim şu anda bütçem fazla değil sadece aşırıya kaçmadan üst segment parça önerebilir misiniz? Daha öncede söylediğim gibi eğer 500 fps 100K civarında bir sistemle alabiliyorsam 700 fps için 200-300k vermek istemiyorum
  17. ish?

Parayı boşa harcamayı sevmiyorum sadece +500 fps vermesi yeterli lükse kaçmaya gerek yok Bütçe değişir ama evet bu civarlara kadar açık, önerdiğiniz bileşen fiyatını hakediyorsa alırım
  18. ish?

İlk defa bir sistem toplayacağım verdiğim paranın karşılığını üzmeyecek şekilde almak istiyorum. Genelde 2D Görsel Roman tarzı ve CS, valorant gibi fps tabanlı oyunlar oynuyorum. Önceliğim fps oyunlarında +500 fps verebilecek bir sistem toplamak. Aklınıza gelen herhangi bir bileşen var mı? F/P...
Top Bottom