Arama sonuçları: *

1. çağan_

RTX 4080 Super mi, RTX 5070 Ti mı?

paran varsa nvidia al geç hocam bütçeni zorluyorsa 9070xt de iyi kart ben memnunum şahsen
  2. çağan_

Wallpaper Engine Wallpaper Önerisi

Mor-siyah tonlarında tercihen hareketli 2k wallpaper arıyorum birde bu virüs muhabbeti duymustum onun hakkındaki düşünceleriniz nedir
  3. çağan_

5334 TL'ye Atk Rs7 Air Manyetik He Klavye Alınır mı?

Hayırlı olsun hocam umarım memnun kalırsınız sizde ben gayet memnunum 2 haftadır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım
  4. çağan_

Akşamları karanlık odada klavye ledlerini açtığım zaman tuşları görmek baya zorlaşıyor öyle bir sıkıntısı var söylemeyi unutmuşum ama onun dışında bir sıkıntı yaşamadım daha uzun vadeli deneyimleyemedim
  5. çağan_

Hocam bende forumdan önerilerle rs7 air aldım şuan baya memnunum sesi az ve hoş ve tıklayış hisside güzel bence malzemelerindede herhangi bir gıcırdama vs yok yazılımıda güzel çok teknik kısımlarını anlamadığım için net bişey diyemem ama genel hatlarıyla ben baya memnun kaldım
  6. çağan_

4500 TL Bütce RX 9070 XT Akvaryum Kasa Önerisi

hocam lian li v100r e-atx destekliyor benim anakartımda msi pro x870e-s evo yani atx bir anakart yani çoğu anakart rahat sığar diyebilirim soğutucuya gelicek olursak uzun vadeli deneyimlemedim bende sistemi yeni topladım ama yaptığım testlerde cpu max 82 derece gördü power testlerinde ve...
  7. çağan_

4500 TL Bütce RX 9070 XT Akvaryum Kasa Önerisi

sapphire pulse rx 9070xt ile lian li v100r kullanıyorum bence baya şık duruyor fiyatıda bütçene yakın bence değerlendirebilirsin 1789164099 fotoğraflarda bu şekilde çok net çekemedim oda ışığıyla anca oldu
  8. çağan_

Yeni Aldığım Sistemin Testlerini Nasıl ve Nereden Yapmalıyım?

Hocam windows üzerinden yanlış hatırlamıyorsam powershell üzerinden bakmıştım ona sağlıklı diyordu ssd için , furmarktada dün vulkan yapmıştım 15 dakika aynı sıcaklık değerleri geldi diyebilirim çok büyük farklar yoktu
  9. çağan_

OCCT CPU+Ram Extreme-Steady 20 Dakika Furmark GL 2k'da 20 dakika OCCT Power Test 20 Dakika şimdilik bu testleri yaptım baska yapmam gereken neler var önemli olarak 1789152457 Onları yarın yapayım hocam bugün yetişmez onlarıda yapıp yollarım yaptığım testlere göre bir sıkıntı var mıdır peki
  10. çağan_

Hocam bu furmark yaparken benchmark mı seçmeliyim artifact scanner mı birde gl mi yapmam lazım vk mı?
  11. çağan_

Yeni Sistemde Goodbyedpı Çalışmıyor

evet hocam öyle yaptım yinede olmadı
  12. çağan_

güvenilir midir hocam
  13. çağan_

valla hocam ben discord icin kullanıyordum dns gibi bir şey anladıgım kadarıyla
  14. çağan_

varmı hocam güvenilir bir alternatif öneriniz hep bunu kullanmıstım hic arastırmadım
  15. çağan_

Arkadaslar içindeki turkey_dnsredir dosyasını yönetici çalıştırıyorum ama tüm bağlantı gidiyor google falan bile açılmıyor neden olabilir
  16. çağan_

Bunuda yaptım cpu+ram olarak 10 dakika çalıştı işlemci max yükte en fazla 70 derece gözüktü 1788883602 onuda yapayım hocam
  17. çağan_

kaç dakika yapmam lazım
  18. çağan_

GPU için Furmark ekteki 4 testi yaptım hepsi ayrı ayrı yaklaşık 1 dk sürdü ekteki sonuçları verdi
  19. çağan_

7800x3d ve 9070xt Sistem Nasıldır?

hocam nasıl 41 oluyor normalde sadece ekran kartı 40 civarı
  20. çağan_

Arkadaslar imzamdaki sistemi satın aldım hangi testleri yapmalıyım nereden yapmalıyım?
Geri