Arama sonuçları: *

1. FLamecan

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Bir çok karşıt düşüncenin olması çok doğal kardeşim. Ama ben hiç sıkıntı çekmedim. Bütün ürünlerim yurt dışından geliyor. En kötü paranı geri alırsın :)
  2. FLamecan

Epomaker DC açıklması geldi ! Link : https://discord.com/channels/726610136084250764/1020602494377795604
  3. FLamecan

Hayır gerek olmuyor. İsim Soyisim telefon adres yeterli.
  4. FLamecan

Arkadaşlar Epomaker 'dan cevap geldi. Önce ingilizcesini sonra türkçesini paylaşıyorum. Ekipleri olabildiğince Türk kullanıcıların istediklerini karşılayacaklarını söylediler. Buyrun cevap ; ENG : Regarding the possibility of declaring a value lower than $30, we typically declare the value...
  5. FLamecan

Ayrıca farketmemiş olabilirsiniz ama Epomaker üretim standartlarını hep aynı yapıyor. Bir önerim olacak sizlere. VTER isminde ürettikleri Hall Effect Klavye var. Promo kodu kullanıp 5 USD düşünce fiyatı şaka gibi. (Promo Code: EPOSPRING5USD ) Outemu Storm Manyetik Switchli VTER Fighting68 27USD...
  6. FLamecan

Merhaba kardeşlerim ! Epomaker’in globalde içerik üreticisiyim. Aynı zamanda Akko, Aula ve Gateron’unda hem globalde hemde discordlarında içerik üreticisim. 10 ay önce başladığım YT kanalıma sırf bu yüzden klavye modlama videoları ve yeni yeni alım gücümüze uygun klavyeler inceliyorum...
Geri