Arama sonuçları: *

1. YYYMuhammed

Çözüldü✓ Çift monitörde bilgisayarı her açışımda yan ekran uyku moduna giriyo

Merhabalar, yan ekran aldım iki monitör kullanıyorum. Bilgisayarı her kapatıp açtığımda 2. ekran uyku modunda kalıyo ve ben ne yaparsam yapayım asla uyku modundan çıkaramıyorum
  2. YYYMuhammed

Yardım Wifi'den telde testi yaptığımızda 8 Upload alıyoruz, pcden yapınca 3e düşüyor.

hemen atıyorum 1622816064 başka bi pc de yaptık aynı sonuç çıktı
  3. YYYMuhammed

Yardım Wifi'den telde testi yaptığımızda 8 Upload alıyoruz, pcden yapınca 3e düşüyor.

kabloları sıfır değiştirdik önerinizi uygulayacağım
  4. YYYMuhammed

cat 6 kullanıyorum cat 5 daha mı iyi 1622574813 olmadı
  5. YYYMuhammed

h310h5-m4 anakart modeli bu 1622558995 kablo modelini sormuşsun sanırım, iki kablo türü de var 1622559051 @Abdullah Hacıgül hocam sizi etiketliyorum kusura bakmayın, bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba? Yardımcı olursanız çok seviniriz
  6. YYYMuhammed

Wifi'den telefonla hız testi yaptığımızda 8 Upload hızı alıyoruz, pcden hız testi yaptığımızda 3 uploada düşüyor. Bu sorun yaşanmadan önce yine pcde de 8 upload alıyorduk. Modeme reset atmaktan tutun tüm kabloları tek tek değiştirinceye kadar her türlü yolu denedik fakat muvaffak olamadık...
  7. YYYMuhammed

MSI Afterburner bellek sıcaklığı

Ben de çok teşekkür ederim hallettim 1597661375 Kardeşim senin yaşadığın sorun benle aynı değil gibi ama eğer istersen şu videoda arkadaş anlatmış yapamayan olursa diye linkini vereyim
  8. YYYMuhammed

sensör derken onu bilmiyorum
  9. YYYMuhammed

bakıcam şimdi 1597659532 evet
  10. YYYMuhammed

MSI Afterburner programında GPU bellek sıcaklığı seçeneğini bulamadım. Ekran kartının biçok verisi varken ekran kartının vram sıcaklığını verisini göremiyorum. @Abdullah Hacıgül Geçen ki videosunda RX5700XT ekran kartının Vram sıcaklık incelemesini yaptığında benim böyle bi bilgiye sahip...
Top Bottom