Arama sonuçları: *

• Users: Adro7
  • Order by date
  1. A

Lol de demir elo da kaldım ne yapmalıyım?

her birinizin tavsiyelerini uygulayacağım şu an demir 2'yim 1 hafta sonra gelicem tekrar bu konuya yazıcam unutmazsam
  2. A

dostum jungle ve nadiren top lane oynuyorum yazmıştım başta ama
  3. A

dostum doğru dürüst yardım tavsiye istedim bi tavsiyen yoksa niye böyle şeyler yazıyosunki?
  4. A

kule açıcaksam bi tank almam iyi olmazmı nasus fln mesela
  5. A

o zaman kill salmadığımda anama avradıma sövüp sana maç yok diyolar bi kaç kez yaşandı kill çalan birisi hiç değilim zaten yani adam soloda zar zor tam kesicekken ww ile gelip bi q atıp çalıp kaçan birisi değilim adamla beraber dalıp canı azalınca salıyorum takım arkadaşıma o güçleniyo sonra...
  6. A

Dostlar kendimi iyi bi oyuncu olarak görmüyorum ama demiride hak ettiğimi düşünmüyorum en azından gümüş ya da altın eloda oynamam gerektiğini düşünüyorum... jungle mainim nadiren solo top oynarım jungle de oyun başında çok kötüyüm ama ilerleyen oyunda her defasında ne olursa olsun tüm ejderleri...
  7. A

Minecraft Cape Etkinliğini yapmama rağmen pelerin gelmedi...

İki tane bedva pelerin dağıtıyor minecraft. Tiktokta ve Twitch'te 3 dakik yayın izleyerek düşürdüğünüz droplard size key veriyorlr o keyi minecraftın sitesinden girdiğinizde pelerininiz oluyor. Ama ben yapmam rağmen pelerinlerim ne bedrock'a ne java'ya gelmedi... Belki kodu yanlış yere...
  8. A

Minecraft Cape Etkinliğini yapmama rağmen pelerin gelmedi...

İki tane bedva pelerin dağıtıyor minecraft. Tiktokta ve Twitch'te 3 dakik yayın izleyerek düşürdüğünüz droplard size key veriyorlr o keyi minecraftın sitesinden girdiğinizde pelerininiz oluyor. Ama ben yapmam rağmen pelerinlerim ne bedrock'a ne java'ya gelmedi... Belki kodu yanlış yere...
  9. A

Bu Uygulama Bilgisayarınızda Çalışamaz Hatası

64 bit kurulu zaten
  10. A

ne yaptıysam olmadı
  11. A

güncel googlenin kendi sitesinden indirdim bilgisayarımda zaten 64 bit güncel bi sistem zaten niye böyle oldu anlamadım
  12. A

dostum sorunun çözümünü biliyorsan söylermisin lütfen 1742918247 bildiğin bir tane bile çözüm yok mu
  13. A

Dostlar pc ye format attım windows 10 pro kurdum iso yu zaten microsoftun kendi sitesinden indirdim. format attım bi kaç gün geçti opera gx kullanıyodum çok hoşuma gitmedi google kullanmak için chrome indirdim chrome setup dosyasını açarken bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor diye hata...
Geri