Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim SAMSUNG Oled G6 500HZ öğrenci mağazasında 34.475,00 TL

öğretmenler eğitim mağazasını kullanabiliyo, samsung sitesinde görev yeri belgesi yüklemeniz lazım
  2. E

🔥İndirim Eczacıbaşı C vitamini 6 ayın en dibi

Teşekkürler 2 tane çektim bu kış çok hasta olduğum için hergün kullanıyorum faydası oldu
  3. E

Öneri 27 inç 2k IPS monitör tavsiyesi

eyvallah hocam listeye aldım başka öneriler de gelince karşılaştırıcam hepsini. AOC Q27G4ZR modeli hakkında bilgin var mı
  4. E

yazmayı unutmuşum 10k civarı bütçe
  5. E

27 inç 2k IPS monitör ihtiyacım var öncelik olarak 240hz istiyorum fakat 180hz de olur. yardımlarınızı bekliyorum
  6. E

Yardım 140mm kasa fanı önerisi

ben de tam bu modele bakıyodum :D fiyat olarak iyi mi ilk defa kasa fanı alacağım için piyasasını bilmiyorum
  7. E

Yardım 140mm kasa fanı önerisi

Kasam üstte 280mm fan desteği sunuyor buraya 2 adet 140mm exhaust fan takmak istiyorum marka model konusunda yardım lazım ışıklı ışıksız farketmez ama sade bir kasam var ışıksız olursa daha iyi olur
  8. E

🔥İndirim Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör -2599₺

ilk başta uğraşmıyım demiştim ama sonradan eq ayarı yaptım bi tık daha güzel oldu. normalde kulaklıkla oyun oynuyorum zaten, dizi film video izlerken kullanıyorum hoparlörü bütün gün kulaklık kafada yoruyo :D
  9. E

Dün sipariş verdim bugün geldi bilgisayarda kullanıyorum sesi aşırı iyi EQ ayarı yapmadım, EQ ayarı ile daha iyi olur belki ama uğraşmam büyük ihtimalle. Tavsiye ediyorum. teşekkürler @Mithril
  10. E

bu ayar telefon uygulamasından mı yapılıyo, bilgisayarda kullanacağım bilgisayar uygulaması var mı ya da ayarı telefonda yapıp sonra pcye bağlasam olur mu
  11. E

Teşekkür ederim hocam bluetooth ile kullanmayı düşünüyorum zaten. sipariş verdim yarın gelince tekrar görüşlerimi bildiririm
  12. E

bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum, pc ile kullanan varsa yorum yapabilir mi
  13. E

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III 2490TL

kablosuz versiyonunu kullanıyorum aşırı rahat uzun süre kullanımda bile rahatsız etmiyor
  14. E

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

xdrive akdeniz kullanıyorum 6 ay falan oldu gayet memnunum. kullandığım modelin ortası kumaş kenarları deri yazın sıcaklarda rahatsızlık vermedi. Toryum modeline göre daha kalın mindere sahip bayiye gidip çoğu modeli incelemiştim almadan.
  15. E

❌İndirim Bitti! Beyaz Oyuncu Koltuğu 7,500₺ | JYSK

Kendim xdrive akdeniz kullanıyorum, arkadaşımda konuda paylaşılan koltuktan var. Konuda paylaşılan model xdrive'a kıyasla aşırı kalitesiz ve minderleri çok ince (oturak, bel ve boyun destekleri.). Ben 70 kilo olmama rağmen bu koltukta aşırı rahatsız oldum. Hawk kullanmadım ama kullanan...
  16. E

Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Stok gelmiş çökün
  17. E

🔥 Machenike G1 Pro Temu 971tl vergisiz Stok Yenilendi 🔥

xbox kolu sipariş etmiştim iptal edip bunu almak mantıklı mı 1300 tl'ye denk gelicek. Bi de 1 nisandan sonra temudan alışveriş yapılamıcak gibi haberler çıkmıştı bilgisi olan var mı
Geri