Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Tudors Narcotic & Dark Royal 100 Ml Özel Seri 599tl

almayı düşünüyodum ama kalıcılığı yok diye çok fazla yorum var.
  2. E

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

ddr4 ryzen 5 5600 sistemde 9070xt olur mu
  3. E

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + Mini Bel Çantası Hediye!

ben 7 tane aldım çok memnunum, uzun süreli kullanımda nasıl olur bilemiyorum ama ilk izlenimim çok iyi
  4. E

🔥İndirim 🍔 Getiryemek Köfteci Yusuf %50 İndirim [Maks. 250 TL]

mangalda çok iyi oluyo hocam her mangala gittiğimde dana kuzu karışık olandan alıyorum, ama tosta yumurtaya vs. nasıl olur onu denemedim hiç
  5. E

3 tane almıştım baya hoşuma gitti 4 tane daha aldım yaz10 koduyla 320 tl'ye geliyo şu an. bi de sepette 250 liraya kartlık teklifi geldi ihtiyacım yok diye almadım, ihtiyacı olanlar için bedava
  6. E

❌İndirim Bitti! Philips 1000 Serisi Islak&Kuru Tıraş Makinesi, 3 Yönde Dönen Başlıklar 1.249 TL

ben kafada kullanıcam daha çok :D almıyım o zaman
  7. E

❌İndirim Bitti! Philips 1000 Serisi Islak&Kuru Tıraş Makinesi, 3 Yönde Dönen Başlıklar 1.249 TL

sinek kaydı kesim yapıyo mu, saçım çok yok kafada kullanabilir miyim
  8. E

Merhabalar 2500 TL Manyetik Klavye Önerisi

mchose ace 60 pro kullanıyorum çok memnunum, indirimden 1750 tl'ye almıştım şu an 3.5k bandında ama 2.5k civarına düşerse direk al bence
  9. E

🔥İndirim North Bayou Nb F80 Profesyonel 17-32 Inch 2026 Ver (Beyaz) 989 TL

2026 versiyonla normal versiyonun ne farkı var, daha yeni normal versiyonu aldım eğer fark varsa iade edip bunu alayım
  10. E

175 70 kiloyum herşeyi S giyerim bunda da S aldım tam oldu. ayrı olarak tam oversize değil hafif oversize modeli, omuzları biraz düşük ve beli biraz uzun normal tişörte göre. ben sevdim kumaşını falan ama renk tercihlerini kötü yapmışım onun dışında fiyatına göre alınır bence. Petrol yeşili...
  11. E

🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 4999tl

xpg kyber 750w 80+ gold psu kullanıyorum değiştirmeye gerek var rtx 4070 ve ryzen 5 5600 sistemim
  12. E

Çok ihtiyacım yoktu ama 3 tane çektim fiyat iyi baya, inşallah kaliteli çıkar @Yukosss teşekkürler hocam
  13. E

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

Klavye dün elime ulaştı bir gündür kullanıyorum hissiyatı sesi falan mükemmel premium hissi veriyor, paketlemesi falan çok iyiydi. yazılımını henüz kurcalamadım ama default hali ile bile müthiş klavye. numpadsiz klavyeye alışamam diye düşünüyodum ama 1 günde alıştım, tüm kısayolların olduğu...
  14. E

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

aula win60 he pro mu bu mu? amazonda 2 bin lira aula
  15. E

Öneri ARGB Fan Kontrolcü Önerisi

Ocypus alicam gibi teşekkür ederim herkese
  16. E

Bu iyiymiş fiyat olarak
  17. E

valla renkleri çok değiştiriceğimi düşünmüyorum sabit renkte kalması yeterli benim için. tabi arada değiştirmek güzel olur ama kumandalı bi model alınca fiyatı artıyo.
  18. E

Merhaba kasam için deepcool fd12 argb fan aldım fakat anakartım argb desteklemediği için kontrolcüye ihtiyacım var, aşağıdaki ürün iş görür mü daha iyi bişey mi almak lazım yardımcı olur musunuz https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7LR6VG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Geri